Alla inlägg
- Cikoriarotfiber
- Hur mycket C-vitamin innehåller ert nyponskalsmjöl?
- Var hittar jag er quinoaburgare?
- Lösviktsmüsli
- Vilken affär kan jag köpa?
- Spermidine halt av vetegroddar
- Nyponskalsmjölet har grövre konsistens?
- ”Jag sorteras som pappersförpackning” klipps bort!
- Av vilken sorts nypon framställs ert nyponskalsmjöl?
- Varför blir solroskärnorna gröna i ugnen?
- Jag vill baka med Mandelmjöl
- Hur länge kan jag ha frysta bönor, kikärtor och linser i frysen?
- Finns det järn i pumpakärnorna?
- Lösviktsmusli?
- Daglig dos av nyponskalsmjöl?
- Marinera kikärtor
- Fråga om jordnöt- och nötallergi
- Lasagneplattor av Kikärter
- Heter det solrosfrön eller solroskärnor, vad är skillnaden?
- Kiksärtsmjöl som redning?
- Sesamkakor storpack
- Är kikärtsmjölet fritt från glyfosat?
- Fel i recept på cupcakes!
- Allergener - "spår av nötter" i era produkter?
- Melonkärnor spår av/fri från?
- Rostade osaltade pumpakärnor
- Gluten i mandelmjöl?
- Hittar inte Sojamjöl längre, varför?
- Vetegroddar torktemperatur
- Sojaburgare
- Varför ska man inte äta för mycket av Chiafrön?
- Är ert nyponskalsmjöl gjort utan fröer?
- Varför är ert nyponskalsmjöl inte glutenfritt?
- Vilken sorts russin används i er müsli?
- Varför hittar jag ingen nyckelhålsmärkning på Risentas müsli?
- Fröknäcke med chia, fel mängd olja i recept!
- Paj med kikärtsmjöl
- Hur lång hållbarhet har bovetemjöl?
- Innehåll av kadmium i Pumpafrön?
- Gröt på havrekärnor
- Dinkelpuffar
- Ursprung rårörsocker
- Vad menas när det står "del" i recept istället för mått?
- Är era vallmofrön tvättade?
- Innehåller era vallmofrön opium?
- Har ni slutat med nyponskalsbitar i 500g förpackning?
- Tillagning havrekärnor
- Kalciuminnehåll i Risentas nyponmjöl?
- Små linser liknande puylinser
- Finns fagopyrin i bovetemjöl?