Alla inlägg
- Majsmjöl
- Heter det solrosfrön eller solroskärnor, vad är skillnaden?
- Vilken affär kan jag köpa?
- Hittar inte Sojamjöl längre, varför?
- Vetegroddar torktemperatur
- Nyponskalsmjölet har grövre konsistens?
- Har ni slutat med nyponskalsbitar i 500g förpackning?
- Rostade osaltade pumpakärnor
- Mandelmjöl hållbarhet
- Frögröt
- Quinoaburgare
- Kikärtsbollar
- Är kikärtsmjölet fritt från glyfosat?
- Sesamkakor storpack
- Spermidine halt av vetegroddar
- Var hittar jag er quinoaburgare?
- Lasagneplattor av Kikärter
- Veganskt rårörssocker?
- Daglig dos av nyponskalsmjöl?
- Lösviktsmusli?
- Finns det järn i pumpakärnorna?
- Saknad Nötmix
- Dinkelpuffar
- Finns fagopyrin i bovetemjöl?
- Små linser liknande puylinser
- Kalciuminnehåll i Risentas nyponmjöl?
- Kikärtsfärs
- Återkallning av Kokosmjöl
- Lösviktsmüsli
- Hur länge kan jag ha frysta bönor, kikärtor och linser i frysen?
- Innehåller era vallmofrön opium?
- Är era vallmofrön tvättade?
- Ursprung rårörsocker
- Innehåll av kadmium i Pumpafrön?
- Hur lång hållbarhet har bovetemjöl?
- Fröknäcke med chia, fel mängd olja i recept!
- Varför hittar jag ingen nyckelhålsmärkning på Risentas müsli?
- Vilken sorts russin används i er müsli?
- Varför är ert nyponskalsmjöl inte glutenfritt?
- Är ert nyponskalsmjöl gjort utan fröer?
- Hur mycket C-vitamin innehåller ert nyponskalsmjöl?
- Av vilken sorts nypon framställs ert nyponskalsmjöl?
- Varför blir solroskärnorna gröna i ugnen?
- Varför ska man inte äta för mycket av Chiafrön?
- Varför ska man inte äta för mycket av Linfrön?