Produktfrågor
- Hur mycket C-vitamin innehåller ert nyponskalsmjöl?
- Var hittar jag er quinoaburgare?
- Varför blir solroskärnorna gröna i ugnen?
- Av vilken sorts nypon framställs ert nyponskalsmjöl?
- Vilket ursprungsland har solroskärnorna?
- Spermidine halt av vetegroddar
- Nyponskalsmjölet har grövre konsistens?
- Hur länge kan jag ha frysta bönor, kikärtor och linser i frysen?
- Frögröt
- Var köpa
- Mandel och hasselnöt, müsli
- Majsmjöl
- Hittar inte Sojamjöl längre, varför?
- Vetegroddar torktemperatur
- Rostade osaltade pumpakärnor
- Mandelmjöl hållbarhet
- Råris
- Quinoaburgare
- Kikärtsbollar
- Råris
- Råris
- Var köpa
- Ursprung
- Bönpasta
- Bönpasta
- Rårörsocker
- vetegroddar
- Sojabönor
- Rismjöl och arsenik
- Bovetemjöl
- Är Risentas Majsmjöl fullkorn?
- Varför ska man inte äta för mycket av Linfrön?
- Kikärtsfärs
- Varför ska man inte äta för mycket av Chiafrön?
- Är ert nyponskalsmjöl gjort utan fröer?
- Varför är ert nyponskalsmjöl inte glutenfritt?
- Vilken sorts russin används i er müsli?
- Varför hittar jag ingen nyckelhålsmärkning på Risentas müsli?
- Fröknäcke med chia, fel mängd olja i recept!
- Hur lång hållbarhet har bovetemjöl?
- Innehåll av kadmium i Pumpafrön?
- Ursprung rårörsocker
- Är era vallmofrön tvättade?
- Innehåller era vallmofrön opium?
- Är kikärtsmjölet fritt från glyfosat?
- Kalciuminnehåll i Risentas nyponmjöl?
- Små linser liknande puylinser
- Finns fagopyrin i bovetemjöl?
- Dinkelpuffar
- Saknad Nötmix