Produktfrågor
- Hur mycket C-vitamin innehåller ert nyponskalsmjöl?
- Var hittar jag er quinoaburgare?
- Spermidine halt av vetegroddar
- Varför blir solroskärnorna gröna i ugnen?
- Av vilken sorts nypon framställs ert nyponskalsmjöl?
- Nyponskalsmjölet har grövre konsistens?
- Hur länge kan jag ha frysta bönor, kikärtor och linser i frysen?
- Hittar inte Sojamjöl längre, varför?
- Är Risentas Majsmjöl fullkorn?
- Rismjöl och arsenik
- Sesamkakor storpack
- Är kikärtsmjölet fritt från glyfosat?
- Kikärtsbollar
- Quinoaburgare
- Frögröt
- Mandelmjöl hållbarhet
- Rostade osaltade pumpakärnor
- Sojabönor
- Vetegroddar torktemperatur
- vetegroddar
- Mandel och hasselnöt, müsli
- Var köpa
- Veganskt rårörssocker?
- Råris
- Råris
- Råris
- Ursprung
- Bönpasta
- Bönpasta
- Rårörsocker
- Varför ska man inte äta för mycket av Linfrön?
- Varför ska man inte äta för mycket av Chiafrön?
- Är ert nyponskalsmjöl gjort utan fröer?
- Varför är ert nyponskalsmjöl inte glutenfritt?
- Vilken sorts russin används i er müsli?
- Varför hittar jag ingen nyckelhålsmärkning på Risentas müsli?
- Fröknäcke med chia, fel mängd olja i recept!
- Hur lång hållbarhet har bovetemjöl?
- Innehåll av kadmium i Pumpafrön?
- Ursprung rårörsocker
- Är era vallmofrön tvättade?
- Innehåller era vallmofrön opium?
- Kikärtsfärs
- Kalciuminnehåll i Risentas nyponmjöl?
- Små linser liknande puylinser
- Finns fagopyrin i bovetemjöl?
- Dinkelpuffar
- Saknad Nötmix
- Finns det järn i pumpakärnorna?
- Lösviktsmusli?