Produktfrågor
- Är Risentas Majsmjöl fullkorn?
- Vilket ursprungsland har solroskärnorna?
- Bovetemjöl
- Rismjöl och arsenik
- Sojabönor
- vetegroddar
- Rårörsocker
- Bönpasta
- Bönpasta
- Ursprung
- Råris
- Ursprungs land
- Råris
- Råris
- Var köpa
- Mandel och hasselnöt, müsli
- Majsmjöl
- Hittar inte Sojamjöl längre, varför?
- Vetegroddar torktemperatur
- Nyponskalsmjölet har grövre konsistens?
- Rostade osaltade pumpakärnor
- Mandelmjöl hållbarhet
- Frögröt
- Quinoaburgare
- Kikärtsbollar
- Är kikärtsmjölet fritt från glyfosat?
- Sesamkakor storpack
- Spermidine halt av vetegroddar
- Var hittar jag er quinoaburgare?
- Lasagneplattor av Kikärter
- Veganskt rårörssocker?
- Daglig dos av nyponskalsmjöl?
- Lösviktsmusli?
- Finns det järn i pumpakärnorna?
- Saknad Nötmix
- Dinkelpuffar
- Finns fagopyrin i bovetemjöl?
- Små linser liknande puylinser
- Kalciuminnehåll i Risentas nyponmjöl?
- Kikärtsfärs
- Återkallning av Kokosmjöl
- Lösviktsmüsli
- Hur länge kan jag ha frysta bönor, kikärtor och linser i frysen?
- Innehåller era vallmofrön opium?
- Är era vallmofrön tvättade?
- Ursprung rårörsocker
- Innehåll av kadmium i Pumpafrön?
- Hur lång hållbarhet har bovetemjöl?
- Fröknäcke med chia, fel mängd olja i recept!
- Varför hittar jag ingen nyckelhålsmärkning på Risentas müsli?