Hoppa till innehåll
Kronfågel AB

    Fler liknande inlägg

    Kronfågel
    Facebook Instagram Linked In Youtube Reklamation Kontakt Jobba hos oss
    1. Forum
    2. Aktuellt just nu

    Aktuellt just nu

    • Ekonomistyrning 23 jan 1
    • Djurhållning - Har ni egna gårdar? 10 nov 2022 1
    • Nu lanserar Kronfågel kycklinguiden 18 okt 2022
    • Många goda nyheter i kycklingdisken v 36 2022 6 okt 2022
    • Låg förekomst av campylobacter hos Kronfågel trots ”högsäsong” 14 sep 2022
    • Visste du att Kronfågels produkter klimatcertifieras? 16 aug 2022
    • Fråga om era prishöjningar? 17 maj 2022 1
    • Varför visas inte kycklingar i er reklam? 30 apr 2022 3
    • Mot bättre mål - Kronfågels utvecklingsprogram i 10 punkter 26 apr 2022 4
    • Varför ser man inte kycklingar i er reklamfilm? 23 apr 2022 1
    • Varför rödmarkeras kyckling i WWFs rekommendation? 19 nov 2021 1
    • Hur jobbar Kronfågel med Bosarps Ekokyckling? 6 sep 2021 1
    • Är det slut på Kycklingpinnar? 25 aug 2021 1
    • När är ni klara med förbättringsarbetet? 16 aug 2021 1
    • Era problem med skållade kycklingar 27 maj 2021 3
    • Will you cease the practice of scalding chicken alive? 26 maj 2021 3
    • Vad är campylobakter? 8 apr 2021 1
    • Har ni tänkt på hållbarhet och grillning? 8 apr 2021 1
    • Grilla är väl inte så bra för hälsan...eller? 8 apr 2021 1
    • Vilka kycklingdelar ska uppnå 70 resp. 82 grader? 8 apr 2021 3
    • Varför behöver vissa kycklingdelar uppnå 82 grader 8 apr 2021 1
    • Svensk Fågel och Kronfågel säger olika temperatur på kycklingen, varför? 8 apr 2021 1
    • Vilken innertemperatur i kycklingen stämmer vid tillagning 8 apr 2021 1

    Sortera inläggen

    • Nyast
    • Senaste aktivitet
    • Flest kommentarer
    Supportforum från
    Logga in Om cookies