Aktuellt just nu
- Varför behöver vissa kycklingdelar uppnå 82 grader?
- Mot bättre mål - Kronfågels utvecklingsprogram i 10 punkter
- Vilka kycklingdelar ska uppnå 70 resp. 82 grader?
- reklamfilmsmusik
- Will you cease the practice of scalding chicken alive?
- Era problem med skållade kycklingar
- Varför visas inte kycklingar i er reklam?
- Kan vi få göra en intervju med er om ekonomistyrning?
- Små fina filéer
- Vilken innertemperatur i kycklingen stämmer vid tillagning?
- Hur vet jag om det är Ross 308 i förpackningen?
- Kan ni hjälpa mig, jag fick galla i min kycklinglever?
- Hur söker jag jobb hos er i Katrineholm?
- Varför ser man inte kycklingar i er reklamfilm?
- Varför rödmarkeras kyckling i WWFs rekommendation?
- Hur jobbar Kronfågel med Bosarps Ekokyckling?
- Är det slut på Kycklingpinnar?
- När är ni klara med förbättringsarbetet?
- Vad är campylobakter?
- Har ni tänkt på hållbarhet och grillning?
- Grilla är väl inte så bra för hälsan...eller?
- Svensk Fågel och Kronfågel säger olika temperatur på kycklingen, varför?
- Visste du att Kronfågels produkter klimatcertifieras?
- Låg förekomst av campylobacter hos Kronfågel trots ”högsäsong”
- Många goda nyheter i kycklingdisken v 36 2022
- Nu lanserar Kronfågel kycklinguiden
- Ny bekväm produkt i portionsförpacking - chickypack
- Kronfågels nyheter i kycklingdisken v 36 🍽️🐥😋🍕
- Kronfågels nyheter våren och sommaren 2024 🐤😋😀