Många goda nyheter i kycklingdisken v 36 2022

Bosarps gårdar lanserar två nya produktnyheter i hyllan. Det är Kycklingbröstfile i större förpackning samt Kycklinginnerfilé.
Kronfågel är först ut med att lansera kyckling packad i papptråg. I och med den nya förpackningen har Kronfågel minskat plastanvändningen med 63%jämfört med tidigare förpackningar. Dessutom minskar vi färganvändningen på Bosarps frysförpackningar. På förpackningarna finns nu gårdsmärkning samt en helt ny design.Ett medskick från Olle Broström, vår kock och ambassadör för Bosarps kyckling, är att;
hel Bosarpskyckling är ett prisvärt alternativ till hel Gårdskyckling. Trots att den kostar en hel del. Olle menar att man får ut 3-4 måltider på en Bosarpskyckling. Hans tips är att addera lite extra med grönsaker och tillbehör så blir det många portioner.

Här hittar du massor av goda Bosarps kycklingrecept.

Vitlök, Citron & Örter Stekt & Skivad Kyckling som är en färdigstekt, ätklar och färdigpackad produkt. Färdigstekt kycklingfilé som är superenkel att använda i wraps, på en smörgås, lunchlådans sallad eller pasta.


Vi sätter smakerna åt dig!Vi har satt "säsongens smak” på KycklingSteak är med smakerna av ”Timjan, Svamp & Citron.
KycklingSteak med timjan, svamp & citron från Kronfågel är en urbenad kycklingklubba med skinn. En rejäl bit kyckling, stektålig, saftig och smakrik. KycklingSteak passar utmärkt till att steka eller grilla, för ett knaprigt skinn.Tips på ett recept med Kycklingsteak Timjan, svamp & citron hittar du härStrimlad lårfilé ingefära & paprika  - årets smak
Strimlad kycklinglårfilé från Kronfågel är en saftig kycklingdetalj utan skinn och ben, denna produkt är kryddmarinerade med ingefära och paprika och kommer väl till pass i en pastarätt eller i tortillabrödet till fredagsmyset.Här är tips på ett recept med Strimlad lårfilé ingefära & paprika.

Alla vi på Kronfågel önskar dig en härlig höst med mustiga smaker och god kyckling!

Anna

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.