"Tidsbaren" fungerar inte i Android

Det går ofta inte att se hur långt programmet har gått. Jag tror det händer när jag pausat programmet så startar inte tiden att gå. Det händer inte alltid men ofta (dagligen).

Martin Hansson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Tack för att du rapporterade in detta!

  Du har varit i kontakt med oss tidigare om samma fel, senast (?) i oktober här (där jag är glad att du tog med efternamnet, för skummade jag igenom vad den andre Martin skrivit).

  Jag utgår från att du har samma Samsung S10e.Så här beskrev du felet i höstas:
  Gäller åtminstone vissa nedladdade avsnitt (tex senaste avsnittet av Kinapodden). Punkten står konstant på noll under hela lyssningen och det visas inte hur långt avsnittet kommit.
  Vet du om felet verkar drabba just nedladdade avsnitt?

  Jag pratade med Android-utvecklarna om ett par olika problem tidigare i veckan, och de håller på med en större omgörning av hela spelaren, för denna har vi liksom "lappat och lagat" under en längre tid, så att den vid det här laget är byggd på rätt snårig kod. Utan att ha stämt av detta med dem, gissar jag att de hellre vill bli klara med den nya versionen av spelaren, än att lösa grafiska buggar i den spelare som vi har idag.

  Grafiska buggar är förstås också viktiga att lösa. "Förloppsindikatorn" finns ju där för att underlätta - men i nuläget är det klokare att inte lägga resurser på att lösa andra buggar än de lyssningskritiska, och i stället få ut den omkodade spelaren snabbt och väl testat!

  Jag återkommer när jag stämt av med Android-utvecklarna om de delar min syn. Ifall det nya ligger för långt fram i tiden och det här felet är "en lågt hängande frukt" bör vi förstås prioritera att lösa buggen du rapporterat in!

  Tack för att du gjorde det på nytt!
  Annika Webbmaster
 • Som jag antog är detta något vi inte löser med den befintliga spelaren.

  Den utvecklare jag pratat med tipsade om du, när felet uppstår, kan pausa och sen spela, så hoppar mätaren igång igen!
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.