Var hittar jag appens tablå?

Hej
Jag vill se tablåerna i appen. Måste googla varje dag som den är nu.
Hur går det med förtydligande av appen?
Mvh/Sören

Kommentarer

 • Hej Sören!

  Möjligheten att se tablån finns fortfarande kvar i appen. Du finner funktionen genom att klicka på Direkt (se bild) och därefter den lilla pilen till höger om namnet på själva kanalen.

      

  Återkom om jag var otydlig i min beskrivning!

  Ted (Föräldraledig) Supportansvarig
 • Hej!

  Numera finns det även en länk till tablån i den vy du ser när du spelar upp en kanal:  När du trycker på den kommer du till en del av P1-tablån som visar "närtid", men har möjlighet att skrolla bakåt (uppåt) och då nå hela tablån.


  Annika Webbmaster
 • Det vore toppen om tablån dök upp som förslag när man söker på "tablå"i appen!
  Det är där jag är när jag inte hittar den, inte i GoogleNi har ju en tydlig rubrik med  "tablå" men det inte så rakt på/ intuitivt att hitta dit.(Kollar ofta efter något i  förra veckans program jag hört snuttar från, men vill höra hela när det passar)

  Pälle
 • Hej Pälle!

  Tack för ett intressant förslag! Eftersom sökfunktionen ofta är dit man snabbt vänder sig så vore ju möjligheten att även kunna hitta tablån där inte alls dum. Jag ska höra efter med våra utvecklare om detta är något som skulle kunna gå att tittas på i vårt kommande utvecklingsarbete med appen. Återigen, tack för ett spännande förslag!
  Ted (Föräldraledig) Supportansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.