Till senaste kommentaren

Spelkön fungerar inte på Iphone (strömsparläge)

Jag försöker få program att automatiskt spelas upp efter varandra. Har laddat ner dem, lagt dem i ”min lista” och har funktionen ”spela nästa” i ”spelkö” aktiverad. Men det funkar inte. Vad göra?
Pontus Mattsson Rapportera olämpligt innehåll
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Pontus!

  Om ett avsnitt startas medan du är kvar i vyn Min lista, det vill säga om du startar det genom att trycka på den lilla tumnageln med avsnittsbilden och en play-knapp, så är du kvar i en "spelkö" där det blir automatisk uppspelning av nästa avsnitt.

  Om du däremot trycker på texten som hör till samma avsnitt, till exempel för att läsa vad just det avsnittet handlar om, så lämnar du listan. Om du i det läget spelar upp ljudet genom att trycka på en större version av samma avsnittsbild, blir det bara detta avsnitt som spelas - du har alltså lämnat spelkön då. Jag tror att det är så du har gjort hittills.

  De där skillnaden mellan olika sätt att starta samma ljud är mycket otydlig och vi ska införa ett tydligare sätt att visa skillnaden framöver.

  Hör av dig om jag behöver ge en tydligare förklaring!
  Annika Webbmaster
 • Hej! Tryckte på denna symbol, inringat i gult. Men det funkade ändå inte. Nästa program i listan började inte spela. / Pontus M.

  Pontus Mattsson
 • Hej igen!

  Din batteri-ikon är gulmarkerad på bilden, vilket innebär att du lyssnade i strömsparläget. I strömsparläget har vår app inte rätt att göra uppdateringar i bakgrunden, som att automatiskt starta ett nytt ljud i en spellista.

  Så bra med en bild, för jag vet inte om jag annars hade kommit att tänka på den felkällan!
  Annika Webbmaster
 • Tack för info. Ett tips i all välmening: skriv på hemsidan att man inte kan ha strömsparläget på. Inget som i alla fall jag skulle ha listat ut.

  Pontus Mattsson
 • Tack!

  Som en första åtgärd förtydligade jag rubriken så att det framgår att det rör Iphone, samt markerade svaret om strömsparläget som "hjälpsamt svar", vilket förhoppningsvis kan hjälpa andra lyssnare med detta problem att snabbare hitta detta råd.

  (Dessutom hoppas jag att lyssnare med detta problem som inte använder strömsparläget ser förklaringen om att det är skillnad mellan att starta ett avsnitt i listvyn respektive utanför denna, vilket är det absolut vanligaste skälet till att listor i appen inte fungerar som förväntat.)
  Annika Webbmaster
 • Lasses fråga har fått en egen rubrik:
  Skapa spelkö​​​
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.