Till senaste kommentaren

Funktionen "Spela nästa" fungerar inte (Android)

Hej,
Får inte funktionen "Spela nästa" att fungera. Lyssnar på P3 Serie - Djupet och har "Spela nästa" aktiverat. Alldeles under denna funktion står det: "Just nu ligger inget som spela nästa". Lyssnar via appen i min androidtelefon.
Mvh Göran
Göran Adamson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Göran!

  Förstår helt och hållet att man som lyssnare vill slippa krångla med mobilen när ett avsnitt tagit slut och man är sugen på att höra nästa. Funktionen är heller inte helt glasklar i appen men jag ska försöka guida dig fram.

  Det första du gör är att lägga till de avsnitt som du vill lyssna på i Min lista, det gör man enklast genom att (i detta fall) gå in i P3 Serie - Djupet och därefter klicka på de tre punkterna till höger om avsnittens rubrik. Därefter väljer du att lägga till avsnitten i din lista (i den ordning som du önskar höra avsnitten) genom att klicka på + Min lista.   När du lagt in avsnitten i listan går du sedan till Min sida (Längst ner i högra hörnet) och klickar därefter på Min lista. Där ser du dina valda avsnitt. Avsnitten bör nu ligga i kronologisk ordning, det första avsnittet du lade till i listan ska ligga högst upp i listan.

  Sedan klickar du på Play-knappen till det avsnitt som du vill lyssna på först - men utan att gå in i själva avsnittet (Se bild).  Om detta inte skulle fungera så kan du testa att "starta om" funktionen Spelkö, som du finner längst ned i det vänstra hörnet när du är inne i ett avsnitt. Den gröna indikatorn kan du flytta till vänster för att inaktivera, sedan tillbaka till höger för att återaktivera.  Du är varmt välkommen att återkomma om jag var otydlig i min beskrivning eller om spellistan inte fungerar för dig. Lycka till!

  Ted Supportansvarig
 • Tack för infon, funkade perfekt!
  Kan berätta att rubriken "Spelkö" saknas i min android-version. Appen är precis uppdaterad.
  Går det att redigera ordningen på avsnitt man lagt till i "Min lista"?
  Mvh Göran
  Göran Adamson
 • Hej igen!

  Bra att det funkade! Du har rätt, sedan uppdateringen så saknas rubriken Spelkö, jag använde mig av en gammal bild och tänkte inte på att det gjorts ändringar sedan dess.

  För att redigera ordningen på avsnitten i Min lista kan du klicka på pennan uppe i högra hörnet, därefter placera fingret på de tre strecken vid det avsnitt som du vill flytta och sedan förflytta avsnittet upp eller ned - beroende på i vilken ordning du vill lägga avsnittet.

  Återkom gärna om det inte skulle fungera!
  Ted Supportansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.