Till senaste kommentaren

Funktionen "Gå till direktsändning" har slutat fungera i SR Play för IOS

Hej,

I den senaste uppdateringen verkar niha fixat att om man tidigare har lyssnat på direktsändning och sedan väljer att spela direktsändning via t.ex."Direktsändning" -> "Spela P1" så kommer man nu verkligen till direktsändning istället för att man tidigare fortsatte där man senast pausat.
Däremot verkar "Gå till direktsändning" ha slutat fungera. Den funkar varken med eller utan VoiceOver.

Kommentarer

 • Tack, det läggs till listan över saker vi behöver åtgärda.

  Trevlig helg!
  Annika Webbmaster
 • Instämmer, detta är jättestörigt! Jag skulle t ex nu 07.22 lyssna på nyheterna från 7.00 och sedan framåt. Går då till ikonen Direkt längst ner på skärmen, och väljer den blå Lyssna direkt. Då kom jag in i sändningen från jag vet inte när, men ngn gång mycket tidigt i morse/natt. I ”sändningsvyn” valde jag då Direktsändning ”med liten pil”, över spelreglagen, och det funkar inte. Istället måste jag klicka mig fram ”ett avsnitt” i taget med ”framåtpilen”, säkert 20 klick innan jag hamnade där jag ville....
  Åsa
 • Att knappen "Gå till direktsändning" inte svarar är en bugg som återstår att lösa. Det går att aktivera knappen genom att ställa in sovtimern, märkte jag igår. App-utvecklarna förklarade att det berodde på att sidan då laddas om.

  Nästa gång detta sker, så byt kanal och återgå sen till den kanal du vill lyssna på, så ska direkt-sändningen fungera. Om det är okej att appen tystnar efter en viss tid (två timmar eller mindre) så kan du använda mitt sovtimer-knep. Tryck på "månen" nere i högra hörnet för att aktivera sovtimern, därefter kan du återkomma till direkt-läge.

  Att du hamnar så långt efter direktsändningen är också ett fel som jag ser till att app-utvecklarna kikar på, eftersom jag själv inte kan bedöma om det är en del av samma problem eller är två separata buggar.

  Tack för tydlig beskrivning!
  Annika Webbmaster
 • Hej! Vad har hänt med alla problem med direktsändning i SR Play för IOS?
  Fortfarande idag så behöer jag ofta klicka två gånger på Direksändning (på Start-sidan eller Direkt-sidan) för att kommatill direktsändning. Första klicket börjar ofta spela direktsändning från tidigare och för att hoppa till nuvarande direktsändnign så måste man klicka ytterligare en gång.
  Christian

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.