Etappbussar

Hittar inte Information om etappbussar. Exakt varifrån går de?
Svårt att boka boende om vi inte vet, då en i familjen måste ha bilen till Östersund (MTBO) och de andra åka buss till tävlingarna.
Sofia

Kommentarer

 • Hej
  Vi vet ännu inte om vi kan ordna transport från Järpen ut till etapperna. Däremot går det tåg och bussar (ordinarie trafik med Länstrafiken) vilket gör att du kan ta dig till Undersåker och därifrån går det buss ut till etapperna.
  Välkommen till O-Ringen Åre 2023.

  Vi ses Till fjälls 2023 - Välkommen till O-Ringen Åre!
  Conny Gunnarsson Logistik
 • Känns väldigt osäkert att förlita sig på lokaltrafiken för att ta sig till etapperna. Många som bokat camping i Järpen samt Molanda har räknat med busstransport därifrån. På översiktsbilden över arenorna finns en bussymbol där.
  När kommer komplett information från oringen kring era bussar och turer?
  Sofia
 • Hej
  Tack för din fråga och vi håller på med detaljerna kring denna planering just för tillfället
  vi kommer att gå ut med komplett information kring bussar och turer under den närmaste tiden. Det kommer att komma på hemsidan så avvakta den informationen
  Tack
  Conny Gunnarsson Logistik
 • Finns det parkeringsmöjligheter i Järpen ovh Trillevall? Vi har boende i Ottsjö och tänker att köra med egen bil. Är det möjligt?
  Anneli
 • Hej
  Likt övrig detaljplanering kring bussning och parkering mm så kommer det mer komplett information under den närmaste tiden.Det kommer att komma på vår hemsida så avvakta den informationen.
  Tack
  Conny Gunnarsson Logistik
 • Hej!
  Jag försöker mig förstå på vart satellitparkeringarna kommer att vara. Om jag tolkar översiktskartan som funnits i O-ringentidningen rättt så finns det bara 2, Duved och Undersåker? Innebär det att man t.ex. inte kommer kunna ta bussen från Åre by?

  Utöver det, kommer det gå bussar mellan t.ex. Molanda camping och Åre by för att ta sig till O-ringentorget?
  Johan Herbst

 • Hej
  Tack för ditt mail Johan och skickar dig en rad i mail.

  Conny Gunnarsson Logistik

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.