Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Dubblera MtbO och OL

Hur gör jag om jag vill dubblera och delta i både MtbO och OL? 
O-Ringen O-Ringen Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • En deltagare får inte vistas i avlyst tävlingsområde före start oavsett gren och klass. Det enda undantaget från detta är etappstart - vid etappstart får man ha vistats i tävlingsområdet innan start. Men man får dock inte springa etappstart i ett område som man senare under O-Ringenveckan ska tävla i någon annan gren än etappstart.

  Vi välkomnar varmt de som vill utnyttja möjligheten att dubblera under ovanstående villkor. Logistiken för att få ihop detta ansvarar du som deltar själv för men med en fri starttid som etappstart innebär finns förutsättningar för att hantera även en lottad starttid.  
  Tomas Öberg Deltagarservice
 • Hej !

  Förstår inte riktigt er svar.

  Kan man dubblera , deltaga i MTBO klass och Kortklass ? Fri starttid i kortklass och lottad tid i MTBO.


  Fredrik
 • Hej Fredrik!

  Man får alltså inte vistas i aktuellt tävlingsområde innan start i någon av dessa två klasser (MtbO och kortklasser) då de är tävlingsklasser. Detta innebär alltså att om dessa två klasser har minst ett gemensamt tävlingsområde under O-Ringenveckan så är det tyvärr inte tillåtet att dubblera på det sättet. Däremot kan man dubblera genom att kombinera deltagandet i en tävlingsklass med etappstarter under de premisser som beskrivits i första svaret ovan.

  Med vänliga hälsningar,
  Tomas Öberg Deltagarservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.