Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Campingfördelning och campingunderlag under O-Ringen Höga Kusten

Hur sker campingfördelningen i Örnsköldsvik? Var hamnar jag om jag bokar en halvruta? Vilket underlag får jag på min campingruta?
O-Ringen O-Ringen Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

  • Vi erbjuder två campingar för O-Ringen Höga kusten 2018: Central camping i Örnsköldsviks centrum och Svedjeholmens camping. Här kan ni läsa om den generella principen för campingfördelningen i Höga kusten:
    http://oringen.se/213/hoga-kusten-2018/resa--bo/boende/o-ringenstadens-camping/campingfordelning.html

    Den centrala campingen ligger på flera olika öppna ytor i Örnsköldsviks centrum. I huvudsak är underlaget grus och asfalt på denna camping. Eftersom vi prioriterar att gruppera klubbarna så går det inte att garantera ett visst underlag i samband med bokning. Däremot kommer vi efter klubbfördelningen att vara tydliga med vilket underlag respektive klubb fått.

    Halvrutor är bara avsedda för de som tältar, m.a.o. ryms tält och bil på en sådan ruta men inte tält och husvagn och inte heller husbil på en s.k. halvruta. På Svedjeholmens camping kan man bo med klubben även om man väljer halvruta. På den centrala campingen är inte detta möjligt. Alla halvrutor är koncentrerade till vissa områden på den centrala campingen där alla som tältar kommer att bo.
    Tomas Öberg Deltagarservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.