Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Campingfördelning under O-Ringen Höga Kusten

Hur sker campingfördelningen i Örnsköldsvik? Var hamnar jag om jag bokar en halvruta?
O-Ringen O-Ringen Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Vi erbjuder två campingar för O-Ringen Höga kusten 2018: Central camping i Örnsköldsviks centrum och Svedjeholmens camping. Här kan ni läsa om den generella principen för campingfördelningen i Höga kusten:
  http://oringen.se/213/hoga-kusten-2018/resa--bo/boende/o-ringenstadens-camping/campingfordelning.html

  Den centrala campingen ligger på flera olika öppna ytor i Örnsköldsviks centrum. Ungefär en tredjedel av platserna är gräs, en tredjedel är grus och en tredjedel är asfalt. Eftersom vi prioriterar att gruppera klubbarna så går det inte att garantera ett visst underlag i samband med bokning. Däremot kommer vi efter klubbfördelningen att vara tydliga med vilket underlag respektive klubb fått.

  Halvrutor är bara avsedda för de som tältar, m.a.o. ryms tält och bil på en sådan ruta men inte tält och husvagn och inte heller husbil på en s.k. halvruta. På Svedjeholmens camping kan man bo med klubben även om man väljer halvruta. På den centrala campingen är inte detta möjligt. Alla halvrutor är koncentrerade till vissa områden på den centrala campingen där alla som tältar kommer att bo.
  Tomas Öberg Deltagarservice
 • Om klubben har bokat 9*9 med el på svedjeholmens men jag har på något sätt bokat extra stor med el, kommer vi tillsammans då eller skall jag boka om?
  Anders galin SSOK
 • Jag har bokat extra stor elplats på svedjeholmens. Får jag stå med klubben då?
  Anders
 • Hej Anders!

  Vi håller på och kollar upp detta och återkommer så snart vi har svaret! Om du har bokat den extra stora platsen av misstag, d.v.s. egentligen inte har behov av så stor plats, så kan du kontakta vår bokningsservice (Telefon: +46 (0)8 – 409 06 408
  Epost: oringen@nordictravel.se) för att ändra din bokning till en normalstor campingruta och då är du givetvis helt garanterad att stå med de andra i din klubb som bokat elplats på Svedjeholmen.
  Tomas Öberg Deltagarservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan bli synligt för alla.
Din e-post visas aldrig publikt. Läs vår policy