Byte av klass

Hej! Om jag till exempel anmält mig i D60 och sedan av någon anledning vill springa kort-klass är det då möjligt att istället för D60K välja att byta till D55K och är det 1/6 som gäller för att slippa avgift för bytet.

Kommentarer

 • Hej Eva!

  Vi kommer uppdatera bokningsvillkoren så det kommer vara före den 1/5 som gäller om du vill slippa avgift. Därefter kommer det att kosta 200kr.

  Hör av dig om du har någon annan fundering annars önskar jag dig varmt välkommen till O-Ringen Uppsala!


  Jessica Sörndal Ekonomi och Deltagarservicechef
 • Får man tillbaka mellanskillnad om man byter från huvud/kortklass 1440kr till challenge 1290kr innan 1/5?
  Anna-Karin
 • Hej Anna-Karin!

  Nej, vi återbetalar inte mellanskillnad men det utgår ingen ändringsavgift om du gör ändringen på egen hand. Om det inte är möjligt så är det också kostnadsfritt via vår bokningsservice innan den 1/5. Du hittar våra bokningsvillkor här: http://bokning.oringen.se/sv/kop/kundinformation

  Varmt välkommen till O-Ringen Uppsala!
  Jessica Sörndal Ekonomi och Deltagarservicechef
 • Hej
  Kan jag själv ändra klass online före den 1/5 utan kostnad? Eller är det endast kundservice som kan göra det? I bokningsvillkoren står det inte klart och tydligt vad som gäller.
  Vad händer med kostnaden om jag byter från ett billigare alt. Till ett dyrare. Ex, från challenge till motionsklass ?
  Eva
 • Hej Eva!

  Ja vi hoppas få till ändringshantering online till dess så du ska kunna göra det på egen hand men annars är det kostnadsfritt att göra de ändringar som du inte kan göra själv via bokningsservice fram till 1/5.

  Hör gärna av dig till vår bokningsservice om du har fler frågor! Du når de på 08-40906408 eller oringen@nordictravel.se

  Varmt välkommen till O-Ringen Uppsala!
  Jessica Sörndal Ekonomi och Deltagarservicechef
 • Jeg vil bytte fra MTBO til OL, 75 år, mellan svår
  Arne Svartedal,Trøsken il
 • Hej Arne! Det ska vi såklart ordna, kontakta vår bokningsservice via oringen@nordictravel.se eller ring på 08-409 06 408 så hjälper de dig med din ändring! Ha gärna bokningsnummer tillgängligt.

  Varmt välkommen till O-Ringen Uppsala!
  Jessica Sörndal Ekonomi och Deltagarservicechef
 • Vill byta huvudklass H75, till kortklass H75
  Leif Lindh
 • Hej Leif!
  Det ska vi såklart ordna, kontakta vår bokningsservice via oringen@nordictravel.se eller ring på 08-409 06 408 så hjälper de dig med din ändring! Ha gärna bokningsnummer tillgängligt.

  Varmt välkommen till O-Ringen Uppsala!
  Jessica Sörndal Ekonomi och Deltagarservicechef
 • Hej!
  Läste just att O-Ringen Uppsala flyttat till 2021 vilket var ett klokt beslut. Lite otydligt bara om klassbyte. Om jag vill ändra från D60K till D60 är det då redan 31 december 2020 som gäller för att slippa avgift? I så fall har ni ju tidigarelagt med ytterligare 4 månader. Varför i så fall?
  Eva
 • Hej Eva,

  Ändringar som kan göras på egen hand online (byte av klass, namn etc) kostar alltid 200 kr via bokningsservice. Det är den kostnaden som utgår nu fram till 31 december med anledning av att det kan vara en del ändringar inför nästa år. Vet du redan nu att du vill ändra så hör av dig till vår bokningsservice (08-409 06 408 eller oringen@nordictravel.se) i god tid så hjälper de dig.

  Med förhoppning om en fin sommar trots att det inte blir något O-Ringen så ser vi fram emot att välkomna dig nästa år!

  Vänliga hälsningar
  Jessica
  Jessica Sörndal Ekonomi och Deltagarservicechef
 • Hej igen!

  Har ni nu löst problemet med att ändra klass på egen hand online? Går det då också att på egen hand göra ändringar fram till och med 2021-04-30 utan att få avgift? Om inte precisera varför ni då behöver en avgift!

  Vänliga hälsningar
  Eva
  Eva
 • Hej igen!

  Så här står det i mejlet som ni skickade ut igår:

  Jag vill byta till en annan klass – hur gör jag?

  Om du vill byta till en annan klass kan du göra det kostnadsfritt inom samma priskategori till och med den 31 december 2020. Då mellanskillnad tillkommer betalas denna av deltagaren.

  Det känns inte helt harmoniskt med det du skriver!

  Vänliga hälsningar
  Eva
  Eva
 • Hej igen Eva!

  Jag beklagar om det varit lite otydligt, det är ju väldigt speciella omständigheter nu så bokningsvillkor och annan kommunikation hänger inte alltid helt ihop.

  Det är precis som det har skickats ut kostnadsfritt att byta till annan klass inom samma priskategori året ut. Det som kostat enligt våra bokningsvillkor (men som alltså inte gäller nu fram till 31/12) är att alla de ändringarna är kostnadsfria även via vår bokningsservice. Du har helt rätt i att vi inte fått till all funktionalitet för ändringar på egen hand än varpå sådana ändringar varit kostnadsfria via bokningsservice tidigare. Där sker det löpande utveckling så vi har förhoppningsvis mer funktionalitet framöver.

  Hör av dig om din önskade ändring så hjälper vi dig med den!

  Varmt välkommen till O-Ringen Uppsala 2021 och ha en fin sommar!
  Jessica Sörndal Ekonomi och Deltagarservicechef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.