Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Byta klass

Hur gör jag om jag vill byta klass?
O-Ringen O-Ringen Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Ändring av klass kan göras utan kostnad via O-Ringens bokningsservice utan kostnad fram till den 1 juni. Observera dock i de inklippta bokningsvillkoren nedan att mellanskillnad måste erläggas om man ändrar till en dyrare klass. Vår bokningsservice nås via:
  Telefon: +46 (0)8 – 409 06 408
  Epost: oringen@nordictravel.se
  Bokningsservice öppettider mån - fre helgfria dagar kl. 9 - 17

  Ur O-Ringens bokningsvillkor:
  --------------------
  ÄNDRING/AVBOKNING AV O-RINGEN AB:s PRODUKTER, TJÄNSTER OCH TILLÄGGSTJÄNSTER
  En bokning av O-Ringen AB:s produkter, tjänster och tilläggstjänster i samband med O-Ringen är aldrig återbetalningsbar.

  Ändringar och avbokningar kan göras fram tom 1 juni; antingen via Bokningsservice mot en servicekostnad på 110 kr eller i Bokningsportalen utan kostnad (om funktionaliteten att ändra i Bokningsportalen inte finns/fungerar så kan ändringen göras utan kostnad via Bokningsservice). Vid ändring/byte av produkt/tjänst, påkallad av deltagaren/Bokaren, där prisskillnad uppstår återbetalas ingen mellanskillnad, däremot ska mellanskillnaden erläggas om den nya produkten/tjänsten är dyrare. I de fall O-Ringen AB påkallat ändringen/bytet, exempelvis vid nedflyttning vid gallring till Elittouren, återbetalas mellanskillnaden mellan bokad produkt/tjänst och tilldelad produkt/tjänst. Detta under förutsättning att deltagaren/Bokaren har givit O-Ringen AB fullständig återbetalnings-information senast den 31 juli innevarande år. Oavsett vem som har påkallat bytet/ändringen så är det priset vid ändringstillfället som gäller för den nya produkten/tjänsten. Ändringsavgift tas inte ut i de fall O-Ringen AB påkallat ändringen/bytet. Efter 1 juni kostar alla ändringar som påkallats av deltagaren/Bokaren (via Bokningsservice, i Bokningsportalen eller på plats under O-Ringen via Deltagarservice) 110 kr. Ändringsavgiften på 110 kr gäller per bokning oavsett om flera ändringar görs (för en enskild deltagare eller flera deltagare) vid det aktuella tillfället. Notera att Bokningsportalen inte registrerar vilken typ av ändringar som görs, varvid en ändringsavgift läggs på även om Bokaren bara utökar bokningen med en ny deltagare (och inte ändrar befintliga deltagares information). Du kan undvika en ändringsavgift i dessa fall genom att skapa en ny bokning för nya deltagare.
  ----------------
  Tomas Öberg, deltagarservice
 • Hej!

  Tyvärr finns inte den funktionaliteten än (den är under utveckling) så tillsvidare hänvisar vi er till vår bokningsservice, så hjälper de gärna till med klassbyte:
  Telefon: +46 (0)8 – 409 06 408
  Epost: oringen@nordictravel.se
  Bokningsservice öppettider Mån - Fre kl. 9 - 17

  OBS, det tidigare svaret om vad som gäller kring klassbyten är uppdaterat ovan.

  Välkommen till O-Ringen!
  Tomas Öberg Generalsekreterare O-Ringen Kolmården 2019
 • Du kan byta klass så länge som det går att anmäla sig. Det går att byta mellan tävlingar/grenar.
  Henrik Boström VD
 • Hej Jonas!
  Det är ändringsavgift för alla klassbyten efter den 1 juni.
  Johanna Näslund
 • Hej Anna,
  Om du byter klass nu, kan du hamna i vilken startgrupp som helst, d.v.s. tappar du garantin på att du blir klubblottad.

  Vänliga hälsningar,
  Tina Selin
  Tina Selin
 • Hej!
  Jag vill helst springa tävlingsklass men är lite skadebenägen numera. Om jag anmäler mig i H 60 nu och sen åker på någon skada under sommaren kan jag då byta till mtbo H60 istället?

  Jag tänker resa med egen bil från Katrineholm till etapperna. Hur löser man det smidigast under etapperna vid Yxbacken?
  Håkan Palmfjord
 • Hej Håkan!

  Vi håller såklart tummarna för att du inte går och skadar dig! Skulle det ändå hända så är det möjligt fram till dagen före tävlingen att ändra till MTBO istället men gör det gärna så snart du vet så är chansen större att du lottas i anslutning till klubben. Ändringar kostar 110kr efter 1 juni. Du hittar specifika tider för sista ändring och liknande i våra bokningsvillkor:https://nordictravel.se/o-ringen-bokningsvillkor/

  För MTBO så erbjuds parkeringsplatser vid arena Yxbacken. Dessa förbokar du i samband med din bokning via oringen.se. För vanlig OL är det satellitparkering på Bråvalla eller vid O-Ringenstaden och etappbuss som gäller ut till arenan, du hittar mer information kring resor till och från etapperna på den här sidan: http://oringen.se/213/kolmarden-2019/resa--bo/resa-till-arenorna.html

  Hör av dig om det är något annat du undrar över!

  Varmt välkommen till O-Ringen Kolmården!

  Jessica Sörndal Ekonomi och Deltagarservicechef
 • Hej!
  Jag har anmält mig till Etappstart, etapp 1. Jag undrar nu om jag kan 'flytta' min anmälan till samma Etappstart, men etapp 2 i stället för etapp 1 ?

  Med vänlig hälsning / Karin
  Karin
 • Hej Karin!

  Det går bra, skicka ett mail med dina uppgifter direkt till vår bokningsservice så gör de den ändringen åt dig! De nås på oringen@nordictravel.se. Det går också bra att ringa på 08 409 06 408. Om du gör det senast imorgon 1 juni så är ändringen gratis, därefter utgår en administrativ ändringsavgift på 110kr.

  Varmt välkommen till O-Ringen Kolmården i sommar!
  Jessica Sörndal Ekonomi och Deltagarservicechef
 • Hej!
  Har anmält mig i god tid i klass H75 men p.g.a försämrat hälsotillstånd önskar jag
  ändra detta till H75 Kort.
  Kostnaden är ju 110 kr men hur gör jag rent tekniskt?
  Hittar ingen funktion för detta!
  Mvh
  Björn Linnersjö
  OK Orion (med över 52 genomförda 5-dagars)
  Björn Linnersjö
 • Hej Björn!
  Så tråkigt att ditt hälsotillstånd försämrats, jag hoppas att du piggar på dig!
  Vi har ingen funktion för att göra ändringar själv (än) så skicka ett mail till oringen@nordictravel.se eller ring på 08-409 06 408 så hjälper de dig med din ändring, ha gärna ditt bokningsnr tillgängligt.

  Hör av dig om du skulle ha någon annan fråga annars passar jag på att önska dig varmt välkommen till ditt 53:e O-Ringen, den här sommaren i Kolmården! Så håller vi tummarna för ännu fler framöver 😀
  Jessica Sörndal Ekonomi och Deltagarservicechef
 • Tack Jessica fför snabbt svar! Skall fixa detta i morgon!

  Björn Linnersjö
 • Det låter bra det Björn, varmt välkommen i sommar!
  Jessica Sörndal Ekonomi och Deltagarservicechef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.