Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Byta klass

Hur gör jag om jag vill byta klass?
O-Ringen O-Ringen Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej!

  Ändring av klass kan göras utan kostnad via O-Ringens bokningsservice utan kostnad fram till den 1 juni. Observera dock i de inklippta bokningsvillkoren nedan att mellanskillnad måste erläggas om man ändrar till en dyrare klass. Vår bokningsservice nås via:
  Telefon: +46 (0)8 – 409 06 408
  Epost: oringen@nordictravel.se
  Bokningsservice öppettider mån - fre helgfria dagar kl. 9 - 17

  Ur O-Ringens bokningsvillkor:
  --------------------
  ÄNDRING/AVBOKNING AV O-RINGEN AB:s PRODUKTER, TJÄNSTER OCH TILLÄGGSTJÄNSTER
  En bokning av O-Ringen AB:s produkter, tjänster och tilläggstjänster i samband med O-Ringen är aldrig återbetalningsbar.

  Ändringar och avbokningar kan göras fram tom 1 juni; antingen via Bokningsservice mot en servicekostnad på 110 kr eller i Bokningsportalen utan kostnad (om funktionaliteten att ändra i Bokningsportalen inte finns/fungerar så kan ändringen göras utan kostnad via Bokningsservice). Vid ändring/byte av produkt/tjänst, påkallad av deltagaren/Bokaren, där prisskillnad uppstår återbetalas ingen mellanskillnad, däremot ska mellanskillnaden erläggas om den nya produkten/tjänsten är dyrare. I de fall O-Ringen AB påkallat ändringen/bytet, exempelvis vid nedflyttning vid gallring till Elittouren, återbetalas mellanskillnaden mellan bokad produkt/tjänst och tilldelad produkt/tjänst. Detta under förutsättning att deltagaren/Bokaren har givit O-Ringen AB fullständig återbetalnings-information senast den 31 juli innevarande år. Oavsett vem som har påkallat bytet/ändringen så är det priset vid ändringstillfället som gäller för den nya produkten/tjänsten. Ändringsavgift tas inte ut i de fall O-Ringen AB påkallat ändringen/bytet. Efter 1 juni kostar alla ändringar som påkallats av deltagaren/Bokaren (via Bokningsservice, i Bokningsportalen eller på plats under O-Ringen via Deltagarservice) 110 kr. Ändringsavgiften på 110 kr gäller per bokning oavsett om flera ändringar görs (för en enskild deltagare eller flera deltagare) vid det aktuella tillfället. Notera att Bokningsportalen inte registrerar vilken typ av ändringar som görs, varvid en ändringsavgift läggs på även om Bokaren bara utökar bokningen med en ny deltagare (och inte ändrar befintliga deltagares information). Du kan undvika en ändringsavgift i dessa fall genom att skapa en ny bokning för nya deltagare.
  ----------------
  Tomas Öberg, deltagarservice
 • Hej, var hittar jag funktionen att byta klass på oringen.se (inte tydligt i Thomas svar ovan) eller saknas den så att jag kan få hjälp på annat sätt utan kostnad nu i maj?
  L
 • Hej!

  Tyvärr finns inte den funktionaliteten än (den är under utveckling) så tillsvidare hänvisar vi er till vår bokningsservice, så hjälper de gärna till med klassbyte:
  Telefon: +46 (0)8 – 409 06 408
  Epost: oringen@nordictravel.se
  Bokningsservice öppettider Mån - Fre kl. 9 - 17

  OBS, det tidigare svaret om vad som gäller kring klassbyten är uppdaterat ovan.

  Välkommen till O-Ringen!
  Tomas Öberg Deltagarservice
 • Hur länge går det att byta klass?
  Är det möjligt att byta från "vanlig" oringen-klass till MTBO?
  Stina
 • Du kan byta klass så länge som det går att anmäla sig, dvs kl. 21 fredag 20 juli. Det går att byta mellan tävlingar/grenar.
  Henrik Boström VD
 • Hej!
  Gäller ändringsavgiften på 110 kr även vid byte mellan klasser som har direktanmälan på plats? Vi funderar på att byta från U2 till U1 för vår yngsta dotter. Hon är föranmäld i U2.
  Jonas
 • Hej Jonas!
  Det är ändringsavgift även för ett sådant byte.
  Johanna Näslund
 • Om jag byter klass nu, är jag fortfarande klubblottad eller hamnar jag i en annan startgrupp?
  Anna
 • Jag ville byta från H45 Kort 2 till H45 Kort 1, men fick besked om att det är för sent för byte. Varför skriver du då att det går att ändra fram till 21 juli kl 21.
  Olle Malmring
 • Hej Olle,
  Byte till ny huvudklass (alltså byte från H45 Kort till H45) går att göra fram till fredag den 20 juli, men det går inte att byta från en delklass till en annan delklass efter att delningen är utförd, d.v.s. det du vill göra.

  Vänliga hälsningar,
  Tina Selin
  Tina Selin
 • Hej Anna,
  Om du byter klass nu, kan du hamna i vilken startgrupp som helst, d.v.s. tappar du garantin på att du blir klubblottad.

  Vänliga hälsningar,
  Tina Selin
  Tina Selin
 • Hej! Jag är anmäld till etappstart svår 5,0 i orientering i etapp 3. Kan jag byta till MTB-O i etapp 3?
  Henrik Eklund
 • Hej Henrik,
  Ja, det ska vara möjligt att byta från etappstart OL till etappstart MTBO, men det tillkommer en ändringsavgift.

  Vänliga hälsningar,
  Tina Selin
  Tina Selin
 • Hej!

  Går det att byta från H10 till U2 på etapp 3-5?
  Hur gör vi isåfall?
  Henrik
 • Hej Henrik,
  Ja, det går att byta från H10 till Etappstart U2 på etapp 3-5. Ni kan göra ändringen vid Deltagarservice på O-Ringentorget. Det kommer att tillkomma en ändringsavgift på 110 kronor per ändringstillfälle.

  Vänliga hälsningar,
  Tina Selin
  Tina Selin
 • Hej!
  Kan min son byta från 3-dagars 2,5 lätt till 3,3 medelsvår idag, när en av tre etapper är gjorda? Han tyckte art det var alldeles för lätt.
  Jenny
 • Hej Jenny,
  Din son kan inte byta till en annan klass i 3-dagars, men han kan byta till etappstart medelsvår 3,3 mot en ändringsavgift på 110 kronor.

  Vänliga hälsningar,
  Tina Selin
  Tina Selin

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.