Kvittens på RSS-hämtning?

Jag undrar om man får någon sorts kvittens när KB har hämta material via RSS? Alltså att hämtningen har funkat som den ska och att alla poster ser OK ut.

Kommentarer

 • Hej!

  I nuläget så finns ingen sån funktion. När man registrerat sig och lagt upp en RSS-feed hamnar den i vårt valideringsystem och vi ger återkoppling via mejl. När feeden ser bra ut och allt material kommer in som det ska ändrar vi i våra system och leveranserna blir i skarpt läge. Vi återkopplar om vi ser nåt som inte är som det ska vara.

  Kungliga biblioteket
 • Kommentaren har flyttats till ett separat inlägg.

 • Kan man efter att man registrerat sig ange ytterligare URL länkar samt lägga till fler leveranssätt?

  Är svårt att veta alla url-länkar precis nu då arbete pågår. I dagsläget har vi kanske en länk av flera klar. Det hade ju varit bra om vi kunde få den validerad först innan vi jobbar vidare.

  Tack på förhand!

 • Hej!

  I dagsläget måste ni kontakta oss för att lägga till ytterligare leveranssätt och URL:er. Vi tittar gärna på den feed som ni jobbar med. Mejla e-plikt@kb.se. När vi sedan lägger feeden i våra system kvarstår en fas i våra validering innan den blir aktiv.

  Kungliga biblioteket
 • Hej,
  Har det tillkommit någon kvittensfunktionalitet för e-plikt?

 • Hej!

  Vi har fortfarande inte någon vä lfungerande kvittens-tjänst för e-plikt även om vi naturligtvis vill utveckla en sån. Däremot kan man se det man har skickat in i leveranshistoriken på https://e-plikt.kb.se/

  Med vänlig hälsning/
  May Nilsson

  Kungliga biblioteket

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post och ditt telefonnummer visas aldrig publikt.