Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Erbjudande om seniorlägenhet fast jag inte är det!

Hej. Ni skickar mig erbjudanden med seniorlägenheter fast jag är 43 år gammal. Min inkomst är inte vanlig pension men heter sjukersättning. Finns ju inte som alternativ bär jag ska välja inkomst, kan det vara därför? Jag vill inte att det ska bli så det ser ut som att jag nekat lägenheter för att ni skickat dessa erbjudanden. Behöver verkligen lägenhet desperat.

Mvh Sandra

Kommentarer

 • Hej Sandra,

  Jag skulle kunna tro att du fyllt i att du vill ha e-postmeddelanden när lediga lägenheter publiceras på hemsidan. Nedan har jag ringat in de två adresser som är seniorlägenheter. Om du fortsättningsvis inte vill ha e-post gällande dessa adresser så bockar du ur dem.
  E-postmeddelandena är endast en prenumerationstjänst, du har inte blivit erbjuden lägenheterna så det finns ingen risk för att du blir spärrad.

 • Skulle gärna vilja registrera mig för en seniorlägenhet?
  Kan ni hjälpa mig? Skall jag fylla i något formulär.
  Tacksam för svar.

 • Hej Viola,
  Det du behöver göra är att först registrera dig i vår vanliga kö, om du inter redan är det. Väl registrerad så finner du i menyn till vänster en rubrik "Seniorkö". Klicka där! när du kommer till nästa vy så klickar du på knappen registrera (tror jag att det står). Klart!

  Har du fler frågor är du välkommen att återkomma igen.

  Med vänlig hälsning
  Ann-Sofie Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.