Programtablå och Sportknappen

Först vill jag fråga varför vissa program helt enkelt inte finns i tablån. Tex. Handboll damer 17.55-21.00 Sverige-Polen SVT1/SVT Play? Känns som folk kanske vill se den matchen.
Andra frågan är: När jag har valt mina kanaler i listan, varför när jag trycker på sportknappen så kommer alla kanaler upp? Jag vill inte ha reda på vilka sport evenemang jag inte kan se, jag vill veta vilka jag kan se. Känns som att jag valt kanallista i onödan.

Kommentarer

  • Hej Andreas, och tack för ditt meddelande. När det gäller sporten och kanaler håller vi med om att det är märkligt att du fortfarande ser kanaler du valt att inte se. Det jag misstänker är att du valt bort alla streamingkanaler och att vi därför visar ett defaultpaket (med bland annat C More och Dplay etc). Stämmer det? Oavsett är det en konstig logik och vi ska se till att fixa detta – men som en snabbfix för din del undrar jag om det blir bättre om du testar att lägga till en streamingkanal som inte har sportevents, t.ex. Netflix? Blir sportsidan bättre för dig då?

    MVH
    Magnus

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.