Kan inte stänga av väckarklockan

Jag har ställt in P1 som väckarklocka i SR-appen på min Android 13. Den startar, men när jag pausar ljudet startar "det vanliga" väckarklockeljudet. Och går inte att stänga av! Jag har provat trycka på sidknapparna, kollat i inställningar, vanliga klockappen men hittar inget...
Sara

Kommentarer

 • Hej Sara!
  Gå in under telefonens inställningar, leta upp vår app och välj Aviseringar. Bland dessa finns det en som specifikt rör väckarklockan. Om den är av, så slå på den! Om den redan var på, så slå av och sedan på den, och se om det hjälper:  Återkom och berätta om detta hjälpte, eller om vi behöver felsöka vidare.

  Annika Webbmaster
 • Hej! Jag har precis samma problem, och har provat förslaget ovan. Tyvärr funkar det inte för mig. Det finns dessutom tre stycken "Väckarklocka"-reglage under Aviseringar. I nuläget är det enda som funkar att starta om telefonen för att få tyst på det vanliga alarmet som börjar spela efter att jag pausar SR. Men jag uppskattar verkligen att det finns en väckarklocka, så hoppas det går att lösa!
  Elin
 • Hej Elin!
  I nuläget är det enda som funkar att starta om telefonen för att få tyst på det vanliga alarmet som börjar spela efter att jag pausar SR. Men jag uppskattar verkligen att det finns en väckarklocka, så hoppas det går att lösa!
  Finns det en väckarklocke-avisering på låsskärmen hos dig, där du kan välja mellan att stänga av eller snooza appen? Är det i så fall via aviseringen du pausar appen och får detta problem?

  Har alarmet fungerat bättre tidigare? Vet du i så fall ungefär när det började bli problem?

  Multipla notiser som rör väckarklockan har jag sett tidigare, men jag tror att det var i en äldre version av appen. Jag är osäker på om dessa multipla notiser medförde några problem (förutom att de är förvissande).

  Den senaste versionen av appen är 23.3.1. Om du inte har den redan, så uppgradera här:
  https://play.google.com/store/apps/details?id=se.sr.android&hl=sv

  Mina frågor var alltså:
  1. Ser du en avisering du kan stoppa ljudet med?
  2. Blir det i så fall problem även när du stänger av ljudet med aviseringen?
  3. Har det fungerat bättre förr? När?
  4. Kan du uppdatera appen - och påverkas i så fall problemet (samt antalet notis-inställningar)?
  Svara på det du kan, så felsöker vi vidare därifrån!
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.