Hur sparar jag avsnitt på Min sida?

Hur gör jag för att spara ett program på Min sida, t.ex. Lördagsmorgon?
 När jag lyssnar på en följetong vet jag att jag kan spara och spela upp senare utan avbrott, men hur gör jag det?
Susanne Birksjö Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Susanne!

  1. Gå till programmets sida:
   https://sverigesradio.se/lordagsmorgonip2
  2. På den sidan hittar du de avsnitt som nu går att lyssna på. Vid varje avsnitt finns det en länk + Min sida. Tryck på den för de avsnitt du vill lägga i listan!


  3. Därefter återfinner du dessa avsnitt på Min sida hos dig. Länken dit finner du högst uppe på vår webbplats. Den finns med på alla sidor, så du kan hitta dit snabbt oavsett om du är inne på en programsida eller, som på min bild nedan, går till vår startsida:


  4. De avsnitt som du har lagt till listan på Min sida kan du nu, om du vill, spela upp i en obruten följd. Du behöver bara starta ett avsnitt, så följer de andra automatiskt. Avsnitten spelas uppifrån och ned:
  5. Om du har lagt in del ett och två av ett program i fel ordning, kan du trycka på Ändra (se bilden ovan) och sortera om listan. Håll sedan musknappen intryckt på ikonen med sex rutor som då visat sig och dra ditt avsnittet till önskad placering. Under Ändra kan du även radera avsnitt du inte vill ha kvar i listan genom att trycka på krysset. (Då raderas det avsnittet från din Min sida, men du kan förstås fortfarande leta upp avsnittet på programmets sida och lyssna där!):
  OBS att Min sida är ett sätt att dels spela upp avsnitt i följd (om du önskar - den funktionen går att slå av ifall du vill lyssna på avsnitten ett och ett). Det är också ett bra sätt att kunna sortera ut sådant du enkelt vill lyssna på senare, så att du inte behöver gå igenom hela arkivet med till exempel Sommar & Vinter i P1 på nytt för att hitta tillbaka till de där spännande avsnitten från 2007 som du vill lyssna på senare, utan hittar dessa snabbt och enkelt.

  Däremot är det inte ett sätt att spara avsnitt av exempelvis Lördagsmorgon i P2 längre tid än vad vi har rätt att erbjuda dem. När de försvunnit från vår hemsida, kan du alltså inte att lyssna på dem från Min sida heller.

  Det var mycket information på en gång - och det kan säkert finnas något av detta som vi behöver beskriva tydligare! Återkom i så fall, för detta är en användbar funktion som vi gärna vill hjälpa dig och andra lyssnare att använda!
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.