Saknar notiser sedan uppgradering av iOS

Sedan jag uppdaterade min iPhone 8 till iOs 15.1 för någon månad sedan får jag inte längre notiser från SR-appen trots att jag har notiser fortsatt aktiverade. Gäller bara SR, från övriga appar kommer notiserna som vanligt. Har sett över inställningar där allt ser korrekt ut vad jag kan se. Provade också att avinstallera appen och sedan installera den på nytt, men fortsatt inga notiser. Kan ni hjälpa mig?
Em
Visa bästa svaret

Kommentarer

 • Hej Em!

  Intressant, jag tänker att vi ska dubbelkolla dina inställningar för att säkerställa att alla inställningar är korrekta. Om du går in i telefonens inställningar (inte appens) och scrollar hela vägen ner till SR Play-appen, när du då klickar på SR Play så kommer du få upp en vy som ser ut såhär:

                                            

  Klicka på Notiser och dubbelkolla så att Tillåt notiser är aktiverat.

                                            

  Om Tillåt notiser redan är aktiverat så är det något annat som spökar. Återkom i så fall så får vi fortsätta felsökningen!

  Ted Supportansvarig
 • Tack för svar. Jodå, det var just dessa inställningar jag kollade innan jag kontaktade er och de är rätt inställda. Däremot upptäckte jag nu när jag gick in i själva SR-appens inställningar att push-notiserna inaktiverats där, hur nu det gått till! Aktiverat nu igen så förhoppningsvis ska det fungera nu!
  Em
  Bästa svaret
 • Ah, så bra!

  Tack för att du berättade det. En uppgradering av Ios kan förmodligen ställa till det på samma vis för fler lyssnare, så jag markerar ditt svar som "bästa svaret", så att andra snabbt kan hitta den förklaringen.
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.