SR Play: ställa in sovtimer, Android

Jag brukar lyssna på radio i appen SR Play och på kvällen ställa in sov-timer. Nu funkar inte sov-timern, den går helt enkelt inte att klicka på. Är det ett fel som ni känner till?
Maria Forssén

Kommentarer

 • Hej Maria!

  Tack för att du hör av dig och meddelar att timerfunktionen inte fungerar som den ska! Just på natten är funktionen extra viktig, så jag förstår verkligen att du vill få ordning på detta.

  Vi har i den senaste versionen av appen upplevt problem med timerfunktionen, men i kommande version ska felet vara åtgärdat. Det ska dock gå att åtgärda detta på egen hand, innan den nya versionen landat i din telefon.

  Testa gärna följande: Gå till Systeminställningarna (inställningarna för telefonen) -> Appar -> Sveriges Radio Play-> Aviseringar.

  Se till att Visa aviseringar (huvudreglaget) är valt, gå sedan in i Aviseringskategorier och se även till så att Sovtimer och notisen för Spelare också är aktiverade.

  Testa gärna timern efter att du aktiverat aviseringarna (om de inte allaredan var rätt inställda) och se om det fungerar bättre nu, återkom om så inte är fallet.
  Ted (Föräldraledig) Supportansvarig
 • Tusen tack för snabbt svar! Och ett bra svar, det var lätt att förstå vad jag skulle göra.
  Det vara bara ett reglage som inte var aktiverat och nu funkar det!
  Tack igen!

  /Maria i Umeå
  Maria Forssén
 • Åh, bra! Tack för att du återkom och berättade att timern nu fungerar som den ska.

  Trevlig helg i Umeå!
  Ted (Föräldraledig) Supportansvarig
 • Ovanstående fungerar inte för mig. Har Android version 13. Hittar ingen sovtimer.
  Rosel Wällstedt
 • Hej Rosel!

  När du lyssnar på en kanal eller på ett avsnitt, så finns det en liten spelare nertill i appen. Tryck på den, så fälls en större version av spelaren upp, där du bland annat hittar timern!
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.