Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

avisering fastnar

hej

varför "fastnar" aviseringen för SR appen (se skärmdump)?
den går inte att "svepa" bort som andra musik-controllers (tex Google musik, Spotify) utan man måste "döda" appen i "recent apps".
(jag har android v8.0, senaste versionen av er app)

Kommentarer

 • Tack för tydlig felanmälan!

  Ni är många som skriver om problem med det, och just Android 8 verkar vara den gemensamma nämnaren hos er!

  Från och med Android 8 är möjligheten för dig som användare att reglera vilka appar som visar notifikationer och hur dessa visas betydligt mer sofistikerade än i tidigare versioner av Android. Gå via Inställningar > Aviseringar (kan heta något lite annorlunda hos dig, men jag hoppas att du hittar rätt!) Här får du upp en lista över alla appar som har möjlighet att skicka notifikationer till din telefon. Se hur inställningen ser ut för Spotify och Google Play och försök få till liknande inställningar även i Play-appen!

  Du kan även stänga av notifikationer helt och hållet, men det kan i vissa telefoner medföra att appen fungerar sämre när den hamnar i bakgrunden - och då behöver du göra andra inställningar för att kompensera för det, så hör av dig i så fall.

  Läs mer om aviseringsinställningar i Android 8:
  IDG: Android 8 Oreo lanserat – här är största nyheterna

  Hoppas att detta var till hjälp, trots att jag inte kan vara så tydlig med hur du bör ställa in aviseringarna för att det ska bli bra. Om du hittar ett sätt som passar, så tipsa oss gärna, för det är som sagt fler än du som vill kunna stänga ned appen den vägen!
  Annika Webbmaster
 • tack för svar. men det hjälpte inte. aviseringsinställningarna är lika mellan SR och Google musik. allt "enkelt och default".
  Uppdateringen Android v9 kommer till många telefoner runt jul, så det kan ju vara bra att få v8 att funka snart:)
  klas
 • Hej!
  Har exakt samma problem och försökt lösa det på samma sätt som Klas ovan. Dock får jag bort aviseringen genom att starta/lyssna på nåt i appen i någon sekund för att att sen omgående stoppa uppspelningen, då försvinner aviseringen.
  Inget stort problem men jobbar ni på detta problem eller är det en "egenskap" man får leva med?

  Hälsningar/
  Bengt
 • Vi arbetar på det!
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.