Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Problem vid uppladdning av foto

Jag försöker att ladda upp ett foto på en anställd men det fungerar inte. Kan ni hjälpa mig?
Anonym Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej,

  Kontrollera om du fått något felmeddelande längst upp på sidan.

  Står sidan bara och laddar så är troligtvis bilden för stor. Prova att ladda upp fotot via en annan webbläsare, vi rekommenderar Chrome eller Firefox, eller förminska bilden i exempelvis Microsoft Paint.

  Sandra Holmlund
 • Hej,
  Jag har lyckat ladda upp ett foto som blev helt misslyckat och vill göra om det nu. Men jag läser att det är under tillverkning så jag kan inte göra någonting åt det. Men vi kan inte ha kortet så som det ser ut.
  Henric
 • Hej,
  Om man har laddat upp ett foto så skickas det för bedömning. Skulle fotot inte godkännas så kommer ett mail med information om detta till administratören. Om fotot nekas så får man ladda upp ett nytt.
  Erika Elmqvist Supportadministratör
 • hur hittar jag tillbaks till fotonedladdning

  Siv
 • Hej,

  Du laddar upp foto när du går in på en användares profil i användarlistan, i profilen finns en flik som heter "accesskort" där du hanterar fotouppladdningen.

  Med vänlig hälsning,
  SSG Support
  Support
 • Hej!

  Jag har problem med att ladda upp ett foto till min profilbild och den hjälp som står i "Vanliga frågor och svar" är felaktig. Antagligen för att ni har gjort ändringar i tjänsten. Jag har i alla fall gått in på "Min sida" och in på "Min profil" men det finns inget sätt att där ändra profilbild. Hur gör man?
  Philip
 • Hej!

  Den som kan ladda upp ett foto är din administratör på företaget. Informationen som finns under våra vanliga frågor & svar riktar sig till administratören.


  Petra Sahlén Supportadministratör
 • Hej!
  Laddade upp foto tidigare men den avvisades. Har nu ändrat och lagt upp ett nytt foto på deltagaren. Kommer kortet då automatiskt att skickas om fotot blir godkänt?
  Mvh
  Heidi
 • Hej,
  Ja, om fotot blir godkänt så skickas kortet per automatik.
  Erika Elmqvist Supportadministratör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.