Hur tillverkas er bönpasta?
Hej!
Hur tillverkas er bönpasta?
Är väldigt nyfiken hur ni lyckas göra er bönpasta med bara vatten och baljväxtmjöl?
Gå gärna in på det tekniska om det är möjligt då jag är jätte nyfiken!
Mvh Per
Hur tillverkas er bönpasta?
Är väldigt nyfiken hur ni lyckas göra er bönpasta med bara vatten och baljväxtmjöl?
Gå gärna in på det tekniska om det är möjligt då jag är jätte nyfiken!
Mvh Per
Följ inlägget
4
följare
Vad kul att du är intresserad av bönpastan! Tillverkningsprocessen lyder följande:
Först utvinns all olja ur bönorna och bönorna klipps samt mals till ett "mjöl". Därefter blandas en deg med mjölet och vatten som sedan pressas och torkas till pasta.
Hoppas du får en fin dag!
Hälsningar,
Det är inga problem att äta vår Bönpasta. Sedan är det som all annan mat, att man kanske inte ska överäta sig på en viss produkt varje dag, men i normalt intag inga problem. Vidare är det väldigt personligt om man känner sig känslig av just bönor.
Tack för ditt inlägg!
Nej den tillverkas inte i Mölndal. Råvaran kommer från nordöstra Kina, Heilongjiang och Jilin provinsen, och pastan är tillverkad i Zhangjiakou City, Hebei provinsen.🙂
Ha en fin dag! 💛
Tacksam för svar!
Anita
Vi värmebehandlar inte våra kikärtor som ska bli till mjöl då detta är en produkt som skall användas vid matlagning/bakning och hettas upp i denna process. Eventuella lektiner kommer därför att elimineras när du tillagar mjölet.
Ha en fin dag 💛