Cikoriarotfiber

Hej.
Jag undrar om några av era musli/granola innehåller kostfibret cikoriarotfiber, Inulin? Har inte haft problem tidigare med  magen med era produkter, men köpte nu musli med quinoa/blåbär och magen pajade. Tacksam för svar

Kommentarer

 • Hej Sara!
  Vår Müsli Quinoa, Blåbär & Äpple innehåller inte något Inulin, inte våra andra Müsli heller.

  Trevlig helg!
  Robyn
 • Hon frågar om Inulin, inte insulin! Det står tom om fiber i rubriken. alla era produkter innehåller kostfibret och tillika tillsatsen Inulin vilket gör hela min familj dåliga i magen. Detta är en fibertillsats som av många anses vara onödig och för stark för magen. Vore tacksam om ni tog bort denna, om än naturliga, tillsats. Eller åtminstone minska så den inte förekommer redan på andra plats i innehållet. Har förtillfället tyvärr tvingas byta bort era väldigt goda granolor och muslin till annat märke. Återkommer när inulinet tagits bort eller kraftigt minskats ner.
  Josefin
 • Skrev precis ett inlägg. Vill bara rätta. Ska stå att alla era granolaprodukter, som hon ju också frågade om, innehåller inulin. Inte alla era produkter, det blev ju fel.
  Josefin
 • Hej Josefin,

  Bra du är observant, tack! Vi har redigerat texten.

  Vår müsli innehåller inte inulin, men vår granola gör. Vi har gjort ett aktivt val att försöka minska mängden tillsatt socker i våra produkter, och använder i många tillfällen inulin istället, i bland annat vår granola.
  Louise

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.