Lokala bussar

Hej! Har förstått att ni inte kommer ha några matarbussar som går mellan de olika boendeområdena i Åredalen och Åre by och undrar därför om det finns lokaltrafik som kommer att trafikera sträckan vecka 30? Tack på förhand!
Anna Hansson

Kommentarer

 • Hej

  Mellan Mörsil och Duved har Länstrafiken ett antal avgångar per dag. Väster om Duved är det ytterst få eller inga bussar i linjetrafik, medan det öster om Mörsil finns några bussavgångar till/från Åre.

  Länstrafiken har dock inte publicerat tidtabellen som kommer att gälla under O-Ringen. De tidtabeller som gäller under vintern hittar du här: https://ltr.se/tidtabeller/lanstrafikens-tidtabeller/ (sök på Åre). Du kan nog räkna med att det blir något färre avgångar under O-Ringen då det är skollov och semestertider.
  Magnus Johansson Tävlings- & IT-ansvarig
 • Tack!
  Anna Hansson
 • Skrev nyss en fråga men efter lite rackel tror jag den försvann, prövar igen. Det handlar om etappbussar t o r campingen Molanda och arenorna.

  Jag bokade och betalade tidigt campingplats vid Molanda då informationen var att detta var start- och slutpunkt för etappbussarna. Perfekt för mig som inte skulle kunna ta mig till någon satellitparkering. Nu tycks informationen om etappbussarna ha tagits bort och jag undrar vad som hänt? Har något ändrats?

  Ifall inga bussar går till/från Molanda måste jag nog annulera campingplatsen och söka något annat. Med annullering menar jag även återbetalning av campingavgiften. Vad gäller?
  Angela Nilsson
 • Hej
  Tack för din fråga och vi håller på med detaljerna kring denna planering just för tillfället
  vi kommer att gå ut med komplett information kring bussar och turer under den närmaste tiden. Det kommer att komma på hemsidan så avvakta den informationen
  Tack
  Conny Gunnarsson Logistik

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.