Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Direktanmälan / etappstart

Hej,

Går det att anmäla sig på tävlingdagen, t.ex. i U1?


Kommentarer

 • Hej Tomas!

  Kul att du är intresserad av att delta i O-Ringen!

  Det går alldeles utmärkt att anmäla sig på tävlingsdagen. På följande sida kan du se vilka klasser som går att anmäla sig till på tävlingsdagen (så kallad etappstart - vilket tidigare kallats direktanmälan):
  http://oringen.se/213/kolmarden-2019/tavling/etappstart.html

  Varmt välkomna till O-Ringen!

  Med vänliga hälsningar,
  Tomas Öberg Deltagarservice
 • Hej!
  Ingår buss i etappstart?
  Om jag kommer med bil och parkerar på satellitparkeringen. Kan jag då åka buss till etapparenan och köpa min etappstart där?
  Per Strömgren
 • Hej Per!
  Bussarna är gratis för alla att ta sig ut på arenan och där kan du absolut få hjälp med att köpa din start av deltagarservice på plats. Det kan dock vara lång kö och därför rekommenderar vi att köpa start online i förväg.

  Välkommen till O-Ringen!
  Med vänliga hälsningar,
  Johanna Näslund
  Johanna Näslund
 • Hej! Ingår hyra av Stämpelbricka i avgiften (295:-) eller är den utöver och vad kostar det? Var hämtar man den hyrda SI-brickan vid köp av start online?
  Per Strömgren
 • Hej Per!

  Kostnad för hyra av SI-bricka tillkommer om 40-50 kr per etapp beroende på när i tiden du bokar en sådan.
  Om du hyr en stämplingsbricka i förväg hämtar du ut denna när du hämtar nummerlappen på Deltagarservice i O-Ringenstaden.
  Det går också att hyra en stämplingsbricka på Deltagarservice på arenorna.

  Mvh,
  Tomas
  Tomas Öberg Deltagarservice
 • Hej, Går det att anmäla sig till öppen bana vid etappstarten?

  Mvh
  Jennie
  Jennie Johansson
 • Hej Jennie!

  Det går alldeles utmärkt att anmäla sig till en öppen bana, eller etappstartsklass som vi kallar det, direkt på arenorna. För att slippa stå i eventuell kö för att köpa din start på arenan rekommenderar vi dig dock att köpa din etappstart på förhand via bokningsfunktionen på oringen.se. Gör du det kan du sen bara gå och hämta ut din nummerlapp i "Förbokad start" i Deltagarservice på arenan, alternativt i förhand på Deltagarservice i O-Ringenstaden.

  Varmt välkommen!

  Mvh,
  Tomas
  Tomas Öberg Deltagarservice
 • Hej,

  Jag har anmält mig och min son till två etappstarter. Vi har egna sportidentbrickor men undrar bara hur och när dessa registreras på oss och på våra två etapper - såg inte att man kunde fylla i numret nånstans under bokningen. Brukar anmäla via eventor annars och där följer de med personnumret per automatik men hur funkar de på O-ringen?

  Tack för svar,
  Mvh, /Johan
  Johan Lindkvist
 • Hej Johan!
  Ni kommer att hämta ut nummerlappar (antingen vid Deltagarservice på O-ringentorget eller Deltagarservice på arenan) som har en streckkod på sig. Längs vägen till start passeras sedan verifieringsstationer där du kan koppla SI-brickan till dig som löpare. Det är alltså bara för er att se till att ni har med er brickan mot start så löser det sig. 
  Med vänliga hälsningar,
  Johanna Näslund
  Johanna Näslund
 • När är sista start för öppna banor? Kan jag skugga min fru (nybörjare) eller måste jag också köpa en etappstart?
  johan
 • Hej Johan,
  Starten för öppna banor är mellan klockan 08:30-13:30. Runt lunchtid kommer det troligtvis vara långa köer, så åk ut tidigt om ni har möjlighet.

  Om din fru springer en öppen bana måste du också köpa en etappstart för att skugga henne.

  Vänliga hälsningar,
  Tina Selin
  Tina Selin
 • Hej,

  anmält mig i tävlingsklass 5-dagars MTBO.
  Aktivitetsdagen för MTBO är torsdagen, är det då möjligt att springa en etapp start i OL, som inte har aktivitetsdag på torsdagen eller beträder man då samma tävlingsområde som sedan används i MTBO på fredagen, verkar vara fullt möjligt dock på anmälningssidan att anmäla sig?
  Vore kul att springa en etapp också men vill ju inte vara regelbrytare.

  mvh
  Hans
  Hans Olsén
 • Hej Hans!

  Vad kul att höra att du anmält dig till O-Ringen Kolmården 2019! Det gläder oss verkligen att höra!

  Tyvärr är det såsom du anar, att tävlingsområdet för OL på torsdagen delvis är samma som kommer att användas av MtbO dagen därpå och då du deltar i tävlingsklass för MtbO är det således tyvärr inte OK att springa i området under torsdagen för din del. Hade du deltagit i etappstartsklass i båda grenarna hade det varit OK dock.

  Vi uppskattar din vilja att få uppleva O-Ringen Kolmården 2019 både som MtbO-deltagare och OL-deltagare och det du kan göra, om du känner att du har krafter kvar, är att när du gått i mål på MtbO-klassen på lördagen skulle du kunna ge dig ut på en härlig orienteringsbana i Ågelsjöbergen som kommer att bjuda OL-löparna på en helt magnifik sista etapp! MtbO och OL avgörs samtidigt på samma arena under etapp 1,2,4 och 5.

  Varmt välkommen till O-Ringen Kolmården 2019!

  Mvh,
  Tomas
  Tomas Öberg Deltagarservice
 • vi er noen fra Norge som tidligere har deltatt i o ringen.et spørsmål når er siste påmelding uten ekstra betaling. og hvor finner jeg innbydelse med klasse inndeling.hilsen Carl ove
  carl ove
 • Hej Carl Ove!

  Nästa anmälningsstopp är den 1 april 2019. Efter det datumet höjs priserna med c:a 20%. Därefter höjs priserna ytterligare efter den 1 juni och priserna därefter är samma som vid anmälan på plats i sommar.
  All information om klasser, klassindelning o.s.v. finner du här:
  http://oringen.se/213/kolmarden-2019/tavling.html

  Varmt välkommen till O-Ringen Kolmården 2019!

  Mvh,
  Tomas
  Tomas Öberg Deltagarservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.