Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Direktanmälan / etappstart

Hej,

Går det att anmäla sig på tävlingdagen, t.ex. i U1?


Kommentarer

 • Hej Tomas!

  Kul att du är intresserad av att delta i O-Ringen!

  Det går alldeles utmärkt att anmäla sig på tävlingsdagen. På följande sida kan du se vilka klasser som går att anmäla sig till på tävlingsdagen (så kallad etappstart - vilket tidigare kallats direktanmälan):
  http://oringen.se/213/hoga-kusten-2018/tavling/vara-tavlingar/etappstart.html

  Varmt välkomna till O-Ringen!

  Med vänliga hälsningar,
  Tomas Öberg Deltagarservice
 • Hej, tack för svar. Det står ju ordinarie anmälan 1 juni. Kostar det fortfarande 120 SEK i U1 om man anmäler sig på tävlingsdagen?
  Tomas
 • Hej Tomas!

  Det kostar 160 kr efter den 1 juni inkl. på tävlingsdagen.
  http://oringen.se/213/hoga-kusten-2018/tavling/vara-tavlingar/etappstart/ol-klass.html

  Med vänliga hälsningar,
  Tomas Öberg Deltagarservice
 • Hej!
  Ingår buss i etappstart?
  Om jag kommer med bil och parkerar på satellitparkeringen. Kan jag då åka buss till etapparenan och köpa min etappstart där?
  Per Strömgren
 • Hej Per!
  Bussarna är gratis för alla att ta sig ut på arenan och där kan du absolut få hjälp med att köpa din start av deltagarservice på plats. Det kan dock vara lång kö och därför rekommenderar vi att köpa start online i förväg.

  Välkommen till O-Ringen!
  Med vänliga hälsningar,
  Johanna Näslund
  Johanna Näslund Deltagarservice
 • Hej! Ingår hyra av Stämpelbricka i avgiften (295:-) eller är den utöver och vad kostar det? Var hämtar man den hyrda SI-brickan vid köp av start online?
  Per Strömgren
 • Hej Per!

  Kostnad för hyra av SI-bricka tillkommer om 40-50 kr per etapp beroende på när i tiden du bokar en sådan.
  Om du hyr en stämplingsbricka i förväg hämtar du ut denna när du hämtar nummerlappen på Deltagarservice i O-Ringenstaden.
  Det går också att hyra en stämplingsbricka på Deltagarservice på arenorna.

  Mvh,
  Tomas
  Tomas Öberg Deltagarservice
 • Hej,

  Fråga angående priser. Det verkar vara billigiare för mig, 21 år och äldre, att anmäla mig i OL-klass per dag istället för att anmäla mig i motionsklassen. Stämmer detta eller har jag totalt missuppfatat något? Går jag misste om något genom att anmäla mig på detta sätt, förutom att jag då inte hamnar i min åldersklass?
  Johnny Karlsen
 • Hej Johnny!

  Om du syftar på att det är billigare att anmäla sig till etappstarter för OL så stämmer det bra! Är du bara ute efter att komma ut och springa några olika orienteringsbanor och inte bryr dig om att delta i 5-dagars eller 3-dagars som helhet, få totaltid, chans till priser o.s.v. så kan du istället välja de billigare etappstarterna istället!

  Varmt välkommen till O-Ringen!

  Mvh,
  Tomas
  Tomas Öberg Deltagarservice
 • Hej! Vi tänkte komma den 25/7 och springa en öppen bana. Om vi anmäler oss innan, var finns vår nummerlapp? Hur kommer vi till etappen, måste vi parkera bilen, kostnad?, och ta bussen ut. Eller kan vi parkera i anslutning till etappen? Vad blir totalkostnaden per person, vi är över 21 alla.
  Marie andersson
 • Hej Marie!

  Nummerlappen hämtar ni antingen på Deltagarservice vid O-Ringentorget eller på Deltagarservice på arenan, den skrivs ut vid uthämtning.
  Vi rekommenderar er att ta bilen till satellitparkeringen på Svedjeholmen och ta etappbussen därifrån. Den parkeringen och bussresan är helt gratis!
  Mer info finns här på oringen.se

  Varmt välkomna till O-Ringen!

  Mvh,
  Tomas
  Tomas Öberg Deltagarservice
 • Hej! Har en ungdom som vill byta fr D-16 till Ö7.  Går det?
  Katja Bohlin
 • Ja, genom att kontakta bokningsservice:
  Telefon: 08-409 06 408
  Måndag–fredag: 09.00–17.00, lunchstängt 12.00-13.00
  Lördag-söndag: Stängt
  E-post: oringen@nordictravel.se
  Henrik Boström VD
 • Hej, Går det att anmäla sig till öppen bana vid etappstarten?

  Mvh
  Jennie
  Jennie Johansson
 • Hej Jennie!

  Det går alldeles utmärkt att anmäla sig till en öppen bana, eller etappstartsklass som vi kallar det, direkt på arenorna! För att slippa stå i eventuell kö för att köpa din start på arenan rekommenderar vi dig dock att köpa din etappstart på förhand via bokningsfunktionen på oringen.se. Gör du det kan du sen bara gå och hämta ut din nummerlapp i "Förbokad start" på arenan.

  Varmt välkommen!

  Mvh,
  Tomas
  Tomas Öberg Deltagarservice
 • Hej,
  Tack för svaret! Hur sent går det att köpa starten via nätet? En ny fråga, vi anländer på Söndag och dotter och sambo är anmälda och vill hämta ut nummerlapp i samband med start går det bra.
  Mvh
  Jennie
  Jennie
 • Hej Jennie!
  Etappstart går att köpa via nätet så sent som på plats på arenan, direkt innan du ska hämta ut din nummerlapp. Det kan ta en liten stund att komma in i systemet bara.

  Det går att hämta ut nummerlapp till sambo och dotter på plats på söndag i deltagarservice. Det kan dock bildas köer om många bestämmer sig för att göra det, men så länge ni är medvetna om det och är ute i god tid om de har bestämda starttider går det bra. Vi rekommenderar att hämta ut på deltagarservice på O-Ringen om man har möjlighet för att undvika långa köer. 

  Johanna Näslund Deltagarservice
 • Hej,

  Jag har anmält mig och min son till två etappstarter. Vi har egna sportidentbrickor men undrar bara hur och när dessa registreras på oss och på våra två etapper - såg inte att man kunde fylla i numret nånstans under bokningen. Brukar anmäla via eventor annars och där följer de med personnumret per automatik men hur funkar de på O-ringen?

  Tack för svar,
  Mvh, /Johan
  Johan Lindkvist
 • Hej Johan!
  Ni kommer att hämta ut nummerlappar (antingen vid Deltagarservice på O-ringentorget eller Deltagarservice på arenan) som har en streckkod på sig. Längs vägen till start passeras sedan verifieringsstationer där du kan koppla SI-brickan till dig som löpare. Det är alltså bara för er att se till att ni har med er brickan mot start så löser det sig. 
  Med vänliga hälsningar,
  Johanna Näslund
  Johanna Näslund Deltagarservice
 • När är sista start för öppna banor? Kan jag skugga min fru (nybörjare) eller måste jag också köpa en etappstart?
  johan
 • Hej Johan,
  Starten för öppna banor är mellan klockan 08:30-13:30. Runt lunchtid kommer det troligtvis vara långa köer, så åk ut tidigt om ni har möjlighet.

  Om din fru springer en öppen bana måste du också köpa en etappstart för att skugga henne.

  Varmt välkommen till Höga Kusten och O-Ringen 2018!

  Vänliga hälsningar,
  Tina Selin
  Tina Selin Deltagarservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.