Anmälningsstopp och rabatter

Vilka datum och rabattsatser gäller för O-Ringen Åre 2023?
Anna Wennertorp Marknad, upplevelse & deltagarservice

Kommentarer

 • Det första anmälningsstoppet är 1 november (-20%), det andra 1 april (-10%). Sedan gäller ordinarie pris fram t.o.m 1 juni och efter det är det +30 % på din anmälan.
  Anna Wennertorp Marknad, upplevelse & deltagarservice
 • Ingår busskort i startavgiften?
  Leonard Jansson
 • Hej!

  Vi har fått stora ökade kostnader på just transporter och tittar just nu på vilken lösning vi har på det. En av lösningarna är att ta ut en liten kostnad för bussen - vi har doc inte fattat beslut ännu men hoppas att ha ett besked i början på veckan.

  Mvh,
  Anna Wennertorp Marknad, upplevelse & deltagarservice
 • Då slänger jag in en fråga till som jag inte hittat svar på. Kommer det gå bussar kontinuerligt in till C-ortstorget, sk matarbussar? Om jag bor i Tegefjäll så vill jag ju slippa ta bilen till c-ortstorget och även till satellitparkeringen i Duved 😀
  Anna
 • Hej Anna,

  vi kommer att gå ut med komplett information kring bussar och turer under den närmaste tiden. Det kommer att komma på hemsidan.

  Mvh,
  Anna Wennertorp Marknad, upplevelse & deltagarservice
 • Är det beslutat om det blir några matarbussar mellan t.ex. Tegefjäll och Åre?
  Vi måste lämna besked till Skistar senast i morgon om vi accepterar deras erbjudande om boende i Tegefjäll och därför skulle vi behöva veta då det påverkar vårt beslut.

  Mvh/Lars
  Lar Björking
 • Hej
  Tyvärr går det inga bussar från Tegefjäll till etapper eller till O-Ringentorget. Däremot är det cykelavstånd till både Duved där bussarna går ifrån och till Åre by. Det är cirka 6,5 km in till Åre by och 3,5 km till satellitparkeringen i Duved där det går bussar till etapperna.

  Vi ses Till fjälls 2023 - Välkommen till O-Ringen Åre!


  Conny Gunnarsson Logistik

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.