Anmälningsstopp och rabatter

Vilka datum och rabattsatser gäller för O-Ringen Åre 2023?
Anna Wennertorp Marknad, upplevelse & deltagarservice

Kommentarer

 • Det första anmälningsstoppet är 1 november (-20%), det andra 1 april (-10%). Sedan gäller ordinarie pris fram t.o.m 1 juni och efter det är det +30 % på din anmälan.
  Anna Wennertorp Marknad, upplevelse & deltagarservice
 • Ingår busskort i startavgiften?
  Leonard Jansson
 • Hej!

  Vi har fått stora ökade kostnader på just transporter och tittar just nu på vilken lösning vi har på det. En av lösningarna är att ta ut en liten kostnad för bussen - vi har doc inte fattat beslut ännu men hoppas att ha ett besked i början på veckan.

  Mvh,
  Anna Wennertorp Marknad, upplevelse & deltagarservice
 • Då slänger jag in en fråga till som jag inte hittat svar på. Kommer det gå bussar kontinuerligt in till C-ortstorget, sk matarbussar? Om jag bor i Tegefjäll så vill jag ju slippa ta bilen till c-ortstorget och även till satellitparkeringen i Duved 😀
  Anna
 • Hej Anna,

  vi kommer att gå ut med komplett information kring bussar och turer under den närmaste tiden. Det kommer att komma på hemsidan.

  Mvh,
  Anna Wennertorp Marknad, upplevelse & deltagarservice
 • Är det beslutat om det blir några matarbussar mellan t.ex. Tegefjäll och Åre?
  Vi måste lämna besked till Skistar senast i morgon om vi accepterar deras erbjudande om boende i Tegefjäll och därför skulle vi behöva veta då det påverkar vårt beslut.

  Mvh/Lars
  Lar Björking
 • Hej
  Tyvärr går det inga bussar från Tegefjäll till etapper eller till O-Ringentorget. Däremot är det cykelavstånd till både Duved där bussarna går ifrån och till Åre by. Det är cirka 6,5 km in till Åre by och 3,5 km till satellitparkeringen i Duved där det går bussar till etapperna.

  Vi ses Till fjälls 2023 - Välkommen till O-Ringen Åre!


  Conny Gunnarsson Logistik
 • Jag har inte möjlighet att ta med cykel då jag tänkt åka tåg. Tycker det är ett mycket konstigt beslut att inte ha någon form av matarbussar eftersom Åre är långsmalt till formen och det är svårt att få plats för alla att bo så nära torget eller etaopbussarna som möjligt.
  Känns ju inte direkt hållbart att jag måste ta bilen hela vägen till Åre för att kunna ta mig till och från C-ortstorg och till och från etappbussar….
  Anna
 • Går det någon vanlig busstrafik man kan nyttja i Åredalen då? Kommer troligen inte ha någon bil med mig och det blir svårt att ha med cykel på tåget…
  Anna
 • Hej
  Det går ordinarie busstrafik i Åredalen men
  länstrafiken har inte publicerat tidtabellen som kommer att gälla under O-Ringen. De tidtabeller som gäller under vintern hittar du här: https://ltr.se/tidtabeller/lanstrafikens-tidtabeller/
  (sök på Åre).
  Conny Gunnarsson Logistik

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.