uthyrning av lägenhet

när man sagt upp lägenheten

får man då meddelande om när lägenheten läggs ut till marknaden?

vad gör jag om den som bor i min lägenhet vägrar flytta? Hur går man till väga?

mvh Camilla
Camilla Bäckdahl Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Camilla och tack för din fråga!

  Man får en uppsägningsbekräftelse, så man vet avflyttningsdatumet. Man får inte något meddelande om när den läggs ut på marknaden då alla inte läggs ut till vår kö eller ska renoveras eller liknande.
  Kontraktsinnehavaren ansvar är att se till att lägenheten är tom till uppsägningsdatumets slut.
  Jeasmine Kundservice
 • Hej
  Jag undrar hur kön fungerar. Jag fick ett erbjudande som jag på och fick titta på. Vad jag förstår så är det dom första tio som får komma och titta på lägenheten. Jag tackade ja till den men fick den inte. Sen fick jag ett nytt erbjudande som jag också lämnade intresse på, men på den blev jag inte ens erbjuden att titta på. Hur kommer det sig.
  Carina
 • Du har helt rätt att det är de 10 med flest poäng som får komma på visning, sen är det den med flest poäng utav de 10 som får erbjudandet först och sen nr 2 och så vidare. Har du fått komma på visning är du bland de 10  med högst poäng, men någon med högre poäng tackade ja innan och hade rätt inkomstuppgifter.

  Om du inte kommer bland de 10 som får komma på visning betyder det att de 10 som sökte på just den lägenheten har högra poäng än vad du har. Det är olika personer med olika poäng som söker på varje lägenhet.
  Jeasmine Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.