Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.

Elbil

Hej,

Tänkte fråga hur det ser ut på fronten om man skulle vilja införskaffa sig en plug-in/el-bil? Det eftersom man bara har vanliga motorvärmare i garaget så lär det inte vara säkert nog och ladda med den (om det ändå går utan att säkringarna springer)

Kommentarer

 • Hej Gästen!
  I dagsläget har vi några laddningsplatser för elbilar att hyra på Örnens Väg i Handen.
  Det är tyvärr inte möjligt att ladda sin elbil via våra motorvärmaruttag då det är för låg ampere.

  Med vänlig hälsning,
 • Hej Josefine,

  Ni har inga planer på att börja erbjuda folk att ”uppgradera” till en som kan samt om du vet om några planer i jordbro området på att införskaffa/ersätta?

  Mvh Gästen
 • I Jordbro kommer det att finnas möjlighet för oss att framöver kunna installera några laddningsplatser för elbilar att hyra ut. Detta beror mycket på hur efterfrågan ser ut hos våra hyresgäster. Är man hyresgäst hos oss idag och eventuellt är intresserad av en plats för elbil får man väldigt gärna kontakta oss om det.  

  Önskar dig en fortsatt trevlig dag!

 • Hur ser eventuella planer ut för detta i Tungelsta? Är ju inte lönt att välja eller köpa en elbil/laddhybrid om man inte kan ladda den hemma.
 • Hej Marcus och tack för din fråga!

  I dagsläget har vi inte planerat för några laddningsplatser i Tungelsta.

  Jag önskar dig en trevlig dag!
 • Hej
  Vi har skaffat ett laddhybrid bil, just nu han vi ett parkeringsplats med motorvärmare, hur mycket möjlighet finns det att ni uppdaterar vår plats och installera plug-in till elbil ?

  Joanna
 • Hej
  Vi har köpt en laddhybrid bil. I dagsläget äger vi ett parkering plats med motorvärmare. Finns det eller kommer det finnas någon möjlighet att ni kan installera laddningsplats så att vi kan ladda bilen där ?
  Joanna
 • Hej!
  Vi jobbar på frågan, men har ingen tidsplan när det kan komma laddplatser för elbilar och elhybrider på våra övriga parkeringsplatser.
  Jeasmine Kundservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.