Till senaste kommentaren

Går det att få tillbaka raderade ködagar?

Hej. Jag har varit medlem på Boplats i många år. Jag insåg precis att jag inte betalade avgiften i tid och nu har jag förlorat alla mina köpoäng. Kan jag få tillbaka mina ködagar på något sätt?

Kommentarer

 • Hej Ulla, tack för din fråga!

  Om du har betalat för sent och dina ködagar har raderats, kan du tyvärr inte få tillbaka dem. Klicka här för att läsa mer om ködagar. 

  För att behålla dina insamlade ködagar hos Boplats behöver du betala årsavgiften i tid varje år. På Mina Sidor kan du se vilket datum du har betalat årsavgiften till. Du kan betala för nästa år ungefär en månad innan det datumet. När ditt medlemskap har gått ut, är det vilande i 90 dagar. Om du är mer än 90 dagar sen med att betala, raderas dina ködagar och då kan du tyvärr inte få tillbaka dem.

  Om du har betalat avgiften för sent kommer du att samla nya dagar på Boplats från det datum som betalningen registreras.
  Elin, Boplats Göteborg
 • Hej

  Går det inte ens att få tillbaka ködagarna om jag legat på sjukhus under perioden betalningen skulle in?
 • Hej Ulla!

  Huvudregeln är att det inte går att få tillbaka raderade ködagar hos Boplats. Klicka här för att läsa Boplats användaravtal.

  Om du har varit oförmögen att betala i tid på grund av anledningar utanför din kontroll och du kan uppvisa intyg på detta, kan vi utreda ärendet. Du måste ha anmält ditt ärende inom två år efter sista betalningsdatum. Om det har gått mer än två år, kan vi tyvärr inte utreda ärendet.
  Klicka här för att läsa mer om reglerna för försenad betalning. 

  Kontakta Boplats kundtjänst för att få veta mer. Klicka här för att maila till kundtjänst.
  Elin, Boplats Göteborg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.