Till senaste kommentaren

Varför kan jag inte ansöka? Knappen funkar inte?

jag vill ansöka  lägenheter men det går inte varfor

Kommentarer

 • Hej, tack för din fråga!

  Det kan finnas lite olika orsaker till att du inte kan ansöka.

  För att kunna ansöka på lägenheter måste du:
  1. Logga in. Logga in på boplats.se med ditt personnummer/e-post och ditt lösenord.- Om du har glömt ditt lösenord, klicka här.- Om du inte redan har ett inlogg, måste du först skapa ett konto. Du måste ha ditt svenska personnummer inlagt på Boplats. 
  2. Ha ditt svenska personnummer eller samordningsnummer på ditt boplats-konto. Om du vill lägga till ditt personnummer är du välkommen att kontakta kundtjänst för att få hjälp. Klicka här för att maila kundtjänst eller ring 031 -100 250. 
  3. Betala årsavgiften. Logga in på Mina Sidor / Betalning och se till att du har betalat årsavgiften. Om du inte har betalat, finns det en avi överst i listan med texten Medlemsavgift Ej betald.
  4. Fylla i dina kontaktuppgifter. Gå till Mina Sidor / Kontaktuppgifter. Kontrollera att du har fyllt i hela din nuvarande adress, ditt mobilnummer och din e-postadress. Se också till att mobilnummer och e-postadress är verifierade. 
  5. Fylla i din profil. Gå till Mina Sidor / Min profil. Kontrollera att du har fyllt i alla uppgifter i din profil - folkbokföringsort, sysselsättning, inkomst, antal hushållsmedlemmar och nuvarande boendeform.  
  När dessa fem punkter är gjorda, kan du söka de lägenheter där du uppfyller hyresvärdens villkor. Om du inte uppfyller villkoren, är annonsen markerad med ett rött kryss. Du kan alltid gå in i annonsen och klicka på texten "Du uppfyller inte villkoren" för att se vilka villkoren är för varje lägenhet och vad du inte uppfyller.

  Du kan söka max fem nya lägenheter samtidigt. Begränsningen gäller bara de lägenheter som är i status "Öppen för ansökan". Om du redan har fem nya ansökningar, kan du inte klicka på "Ansök" på fler lägenheter.
  Elin, Boplats Göteborg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.