Till senaste kommentaren

Hur lång tid tar det innan jag får veta om jag fått lägenheten?

Hej,

Det har nu gått ett par dagar sedan jag tackade ja till en lägenhet på Boplats. Jag är inte först i kön på den lägenheten. Hur lång tid brukar det ta innan man får reda på om någon före i kön tackat ja till lägenheten? Samt hur fort efter att den före i kön eventuellt tackat nej blir jag kontaktad för att skriva kontrakt?

Kommentarer

 • Hej Ellinor, tack för din fråga!

  I genomsnitt tar det 11 dagar från att lägenhetsannonsen har stängt för ansökningar till att en sökande har tilldelats kontraktet. Efter sista svarsdatum efter visning brukar det ta upp till en vecka innan du får besked om ifall du har fått kontraktet eller inte.

  Om du har flest ködagar av de som har tackat Ja, och ska erbjudas kontraktet, ringer vi upp dig innan vi skickar dina uppgifter till hyresvärden för kontraktsskrivning.

  Klicka här för att läsa mer om vägen från ansökan till kontrakt.
  Elin, Boplats Göteborg
 • Hej,  
  Jag har tackade JA på lägenheten och fick jag medelande att skicka mina inställningavtal och 3 sista lönsp. Jag har skickat allt, jag vill bara fråga hur länge till ta att skriva kontrakt.

  Tack!!
  Vänligen Habib
  Habib
 • Hej Habib, tack för din fråga!

  Efter sista svarsdatum efter visning brukar det ta upp till en vecka innan du får besked om ifall du har fått kontraktet eller inte.
  Elin, Boplats Göteborg

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.