Kundo Mail

Kundo Mail - Smart och modern mailhantering för företag och kundservice

Tröttnat på flaggor, etiketter och missade mail i Outlook? Flytta mailhanteringen till Kundo Mail! I Kundos verktyg hittar ni alla funktioner ni behöver för att enkelt kunna jobba tillsammans med stora volymer e-post och gemensamma inkorgar. Ni får full koll på alla inkommande mail och kan enkelt hantera flera ärenden samtidigt. Smarta funktioner säkerställer att alla mail besvaras, ni ser vem som jobbar med vad, vad som behöver följas upp, och vilka frågor som är återkommande. Visst låter det bra? Boka en gratis demo så visar vi hur det fungerar!

Fördelar med att flytta er mailhantering till Kundo Mail

 • Samla era mail på ett ställe

  Ta kontroll över era mail genom att samla alla era inkorgar och mail på samma ställe.

 • Smart ärendehantering

  Tilldela inkommande mail ärendenummer för enklare samarbete och snabbare svar.

 • Tydligt ägandeskap av konversationer

  Se vem som jobbar med vad och vem som ansvarar för att svara.

 • Automatiska regler

  Med automatiska regler kan ni på förhand bestämma hur inkommande mail ska fördelas inom teamet.

 • Färdiga svar för snabb ärendehantering

  Spara tid med färdiga svar för vanligt återkommande frågor.

 • Användarvänlig kontrollpanel

  Kundo Mail hanteras i samma enkla kontrollpanel som övriga produkter från Kundo.

Företag som använder Kundo Mail

Har ni flera inkorgar för info@, kontakt@, och kanske support@? Då är Kundo Mail den perfekta lösningen för er. Kundos verktyg för mailhantering passar alla som jobbar med gemensamma inkorgar används av flera olika av företag och organisationer. Läs vad några av dem tycker om Kundo Mail.

Så har Barncancerfonden med hjälp av Kundo Mail fått bättre och mer strukturerat arbete i sin support.
Auctionet har fått mer kontroll och ökad skalbarhet i sin kundservice med Kundo Mail.
Läs om varför Byggfabriken valde Kundo och hur det blivit en viktig del av deras e-handel.

Så fungerar Kundo Mail

 1. Vidarebefordra era mail till Kundo

  Att komma igång med Kundo Mail är enkelt. Ni väljer vilka e-postadresser ni vill vidarebefordra till Kundo och ställer sen in önskade inställningar direkt i verktyget.

 2. Era kunder och besökare skickar mail precis som vanligt

  Kundo Mail fungerar som vanlig e-post för era kunder. Kunden kan som vanligt fortsätta att maila er på samma adresser som tidigare. För er är det ännu enklare!

 3. Nya mail visas som obesvarade i Kundos dashboard

  Ni ser snabbt obesvarad e-post i Kundos överskådliga dashboard. Symboler visar vem som arbetar med vad och om e-post legat obesvarat för länge. Konversationer kan tilldelas, följas upp och kategoriseras.

 4. Historik och statistik

  Alla konversationer sparas och kan sökas upp i efterhand. Alla ärenden med en viss kund kan sökas fram. Överskådlig statistik visar antal konversationer, svarstider, kategorier och mycket annat. Månadsrapporter skickas ut med en tydlig sammanfattning av aktiviteten i era inkorgar.

Samla er kundservice i Kundos smarta allt-i-ett-lösning

Kundo Mail är ett av flera smarta verktyg från Kundo. Mailen hanteras i samma enkla kontrollpanel som Kundo Forum, Chat, Knowledge och Social. På så vis kan ni enkelt hålla koll på flera kanaler samtidigt, utan att hoppa mellan olika verktyg och tjänster. Spara tid, pengar och resurser genom att samla er kundservice i på samma ställe. Boka en kostnadsfri demo så kommer vi förbi och berättar visar hur!

Kostnadsfri demo

Kundo Mail följer de nya GDPR-direktiven!

Precis som alla Kundos produkter så följer Kundo Mail alla krav och regler som nya dataskyddaförordningen (GDPR) efterfrågar. Samtliga produkter har allt stöd som behövs för att hantera insamlade personuppgifter.