Kundo Knowledge

En digital kunskapsbank och FAQ för er hemsida!

Behöver ni ett enkelt verktyg för att publicera digitala guider, instruktioner eller en FAQ? Med Kundo Knowledge får ni precis det! I verktyget publicerar ni snabbt och enkelt digitala guider, instruktioner, artiklar och information. Allt presenteras i en digital kunskapsbank som ni stylar till att matcha ert varumärke, och som ni bestämmer vilka som ska ha tillgång till. Bäst av allt, verktyget är en molntjänst som är busenkel att använda och som vi ständigt utvecklar och förbättrar åt er. Boka en gratis demo så visar vi hur det fungerar!

Fördelar med Kundo Knowledge

 • Strukturerat och sökbart

  Guider publiceras i en eller flera kategorier och är sökbara via en kraftfull sökfunktion. Ni kan själva skapa synonymer och alternativa sökord.

 • Smart widget på er hemsida

  Med en snygg widget på er webbplats får era besökare enkel tillgång till kunskapsbanken och andra alternativa kontaktvägar.

 • Uppdaterat och kvalitetssäkrat innehåll

  Utse innehållsansvariga för olika guider som får notiser när det är dags att granska och uppdatera innehållet.

 • Smart layout och struktur

  Kunskapsbanken är lika enkel att navigera för såväl medarbetare som besökare. Självklart kan ni anpassa designen så att den passar er.

 • Insikter och löpande förbättringar

  Ni ser enkelt vilka guider som behöver förbättras tack vare feedback från kunderna. Ni kan också koppla på externa statistikverktyg som exempelvis Google Analytics.

 • Kräver ingen utveckling

  Alla tjänster från Kundo är molntjänster. Vilket innebär att Kundo sköter alla uppdateringar och utveckling så att ni kan fokusera på annat.

Så fungerar Kundo Knowledge

 1. Skapa kunskapsbanken på Kundo

  Ni skapar snabbt och enkelt en kunskapsbank i Kundo. Vi hjälper er med alla steg på vägen och att anpassa kunskapsbanken till er grafiska profil. Vi utbildar era medarbetare och visar hur ni tydligt länkar in kunskapsbanken på er webbplats.

 2. Era medarbetare kan enkelt publicera information

  Kundo Knowledge ger era kundservicemedarbetare ett enkelt verktyg för att snabbt publicera guider och kunskapsartiklar. Ni slipper det ofta omständiga arbetet med att publicera eller uppdatera material på er webbplats. Ni kan formatera guiderna med bilder, videos, rubriker, länkar och allt annat ni kan behöva.

 3. Besökare söker och hittar snabbt rätt svar i kunskapsbanken

  Kunder hittar till er kunskapsbank via er webbplats eller via sökningar på Google. En enkel sökfunktion leder kunden till befintliga frågor så att de i många fall inte behöver kontakta er.

 4. Ni får feedback på innehållet

  Era besökare kan enkelt lämna feedback på om guiden var till hjälp eller inte. Om inte så presenteras automatiskt alternativa kontaktvägar. Ni får statistik över vilka guider som fungerar bra och vilka som kan förbättras.

 5. Ni har full kontroll på att allt är uppdaterat och aktuellt

  Utse innehållsansvariga som löpande får påminnelser om att granska det innehåll som de är ansvariga för. Ni säkerställer att er kunskapsbank innehåller aktuell och relevant information.

Knowledge som kunskapsbank för era besökare och kunder

Behöver ni en kunskapsbank där ni publicerar guider och instruktioner, eller kanske nedladdningsbara formulär eller videos? Då är en kunskapsbank från Kundo lösningen för er! Här kommer era besökare och kunder smidigt åt all information ni valt att publicera. Självklart är allt lika enkelt tillgängligt i mobilen.

Eller som intern kunskapsdatabas för era medarbetare

Hur fungerar det med föräldraledighet, vad har vi för policy för resor, hur mycket har vi i friskvårdsbidrag? Med en intern kunskapsdatabas från Kundo kan ni enkelt publicera nyttig information och riktlinjer för era medarbetare. Ni väljer såklart helt själva vilka som ska ha tillgång till informationen.

Ge era besökare enkel tillgång till både kunskapsbanken och forumet med en snygg widget

Gör det enklare för besökare på er webbplats att direkt hitta den hjälp och information de behöver. Widgeten för Kundo Knowledge placeras enkelt i hörnet på alla sidor ni vill ha den på. Era besökare får via widgeten direkt tillgång till att söka bland guider, kunskapsartiklar och foruminlägg utan att lämna er webbplats.