Möjlighet att ladda elbil.

Hej
Vad gör TYBO för att främja miljön och tillgodose laddning av elbilar i era områden nu när det är en enorm tillväxt av eldrivna bilar? Det borde vara lika självklart som att man installerar behållare för matavfall. Visst är det möjligt att säkra upp t.ex carportars uttag så de går att ladda en enklare elbil som inte kräver lika stor ampere styrka, typ plug in hybrid? Givetvis ska det vara möjligt att sätta upp en separat mätare för att läsa av elförbrukningen som då kan betalas av hyresgästen.

Kommentarer

 • Hej Johan,

  Tack för ditt mejl.

  Som ett steg i vårt hållbarhetsarbete håller vi på att ser över en lösning för möjlighet att ladda el-bilar i alla våra områden. Vad det landar i och i vilken form vet jag inte än. Men tanken är att möjligheten självklart ska finnas i framtiden.

  Med vänlig hälsning
  Ann-Sofie Kommunikatör
 • Bra Johan att du lyfter detta!
  Denna fråga måste prioriteras av Tyresö Bostäder. En i dagens läge mycket angelägen fråga. Självklart ska det finnas möjlighet att ladda sin elbil när man bor i Tybo's organisation! Sedan kan ju den installationskostnad som det medför delvis bekostas av kunden och självklart ska elförbrukningen belastas hyraren. Varför inte börja med en undersökning av intresset så får man en bild över behovsläget  Tror att vi som vill köra på el skulle vara  fler än vad kalkyler säger.
 • Hej.

  Hur går det i denna frågan? Finns det möjlighet att få ett eluttag framdraget i garaget? Finns det möjlighet för laddning av plugin hybrid på annat sätt än i centrum?

  Mikael Karlsson
 • Hej,
  Det jag vet är att det ligger på vår ledningsgrupps bord för beslut av någon form. Exakt vad har ännu inte informerats om. Så du får ha tålamod ett tag till. När det är klart kommer vi att gå ut med information.

  Med vänlig hälsning
  Ann-Sofie Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.