Att välja P4-kanal utan kakor

Om ni nu behåller begränsningen, varför skriver ni inte det, när jag klickar på Välj Lokal kanal? Skriv att väljer du bort alla kakor, så struntar vi ditt val.
Carina Sjögren

Kommentarer

 • Hej Carina!

  När du går in på hemsidan och möts av rutan om kakor så kan du klicka på Läs hur vi använder kakor och liknande tekniker, där går att läsa:

  Kakor för inställningar
  Denna kategori används bland annat i listan där du själv lägger in avsnitt och ljudklipp på Min sida. Om du tackar nej till kakor för inställningar, så nollställs denna lista. Observera att vi inte kan återskapa en raderad lista, så om du senare vill använda Min sida och godkänner kakor för inställningar, är listan med dina ljud till att börja med tom!

  Vi använder även denna kategori av kakor för att spara ditt val av P4-kanal, vilket styr bland annat vilka lokala nyheter och vilken trafikinformation som visas. För att kunna välja P4-kanal behöver alltså först godkänna kakor för inställningar.
  Man måste alltså godkänna kakor för inställningar för att den lokala P4-kanalen ska sparas vid kommande besök på hemsidan. Däremot kan du välja bort både Statistik och prestanda och Innehåll från andra webbplatser.  Du är varmt välkommen att återkomma om jag missuppfattat dig eller om du har ytterligare frågor eller funderingar kring detta.


  Ted Supportansvarig
 • PS. Du kan självklart fortfarande lyssna på valfri P4-kanal utan att behöva godkänna kakor för inställningar. Om du klickar på "Direkt" på startsidan kommer du till en sida där du når alla våra kanaler, även om du inte har godkänt kakor för inställningar.

        


        

  Ted Supportansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.