Melodikrysset: når endast snabbrepris

När jag går in på SR Melodikrysset så finns bara snabbreprisen! Jag vill lyssna i efterhand som man alltid kunnat göra men inte veckans kryss?
Claes Månsson

Kommentarer

 • Hej Claes!

  Jag misstänker att du hann starta ljudet under den tid när endast snabbgenomgången fanns på plats. Den läggs ut direkt efter programmet, i vanliga fall klockan 11.00. Den långa versionen av programmet måste "kodas klart" och kommer ut först 10 minuter efter sändning, alltså ca 11.10 vid ordinarie sändningstid. (Vid tablåförändringar gäller förstås andra tider.)

  Den version man en gång har startat kan ibland liksom "bita sig fast" så att det blir svårt att nå den långa versionen trots att den egentligen finns i appen. I så fall kan du leta upp senaste avsnittet av Melodikrysset på nytt och trycka på de tre punkter som finns vid detta avsnitt. Då bör du kunna nå den längre versionen!  Annika Webbmaster
 • Fungerar ej att trycka på tre prickarna om man kör appen via Sonos.
  Anne
 • Hej Anne!

  Lyckades du få fram det fullständiga avsnittet i lördags eller löste det sig inte? Om du inte fick ordning på det så får du gärna återkomma så kan jag undersöka varför det strular.
  Ted Supportansvarig
 • Tack för svar men det löste sig inte. Lyssnade genom
  mobilen och SR play appen istället. Inte så bra ljud då vi är fler som löser krysset. Funkar bättre att lyssna genom Sonos ljudsystem då dock inte denna gång. Första gången detta inträffat.
  Mvh Anne
  Anne
 • Hej igen!

  Jag förstår att ljudet blir betydligt bättre när ni lyssnar via Sonos system, speciellt om ni är flera som lyssnar samtidigt. Om du har möjlighet att koppla upp dig mot Sonos-systemet under dagen så får du gärna testa och se om felet uppstår igen. Det kan (förhoppningsvis) ha varit något tillfälligt, så vi skulle vara väldigt tacksamma om du har möjlighet att se efter om felet kvarstår.

  Återkom gärna och berätta hur det gick!
  Ted Supportansvarig
 • Provade via Sonos att starta lördagens Melodikryss och det fungerade utmärkt igen. Tack för hjälpen
  Anne
  Anne
 • Skönt att det nu verkar fungera! Tack för att du återkom och berättade.
  Ted Supportansvarig

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.