Till senaste kommentaren
Detta inlägg är gammalt och kan innehålla inaktuell information.
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

SR och Sonos, kan jag få programmen datumstämplade?

Hej!
Först ett stort tack för den utmärkta kopplingen mellan SR och Sonos.
Jag har ett litet önskemål: Skulle det gå att få ett datum på när programmet sänts i listningen? Jag lyssnar just nu på "Godmorgon världen" från igår, men om jag skulle vilja lyssna på ett äldre program så skulle jag behöva räkna mig bakåt en vecka i taget.
Bo Nilsson Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Ja, bra! Väldigt bökigt att se när ett avsnitt är ifrån. Särskilt program som kommer en gång i veckan...
  Jonatan
 • Hej Bo och Jonatan!

  Vi håller med om att en datumstämpel verkligen skulle underlätta för alla program, men i synnerhet för de många program där varje avsnitt har samma titel, som de långa programblocken i P4:

   
  Tyvärr är det inget vi kommer att kunna göra inom en nära framtid. Sonos-appen skapades nämligen inom ett tillfälligt projekt, där vi snabbt tog fram många bra tjänster och i nuläget har vi inte bestämt hur dessa ska förvaltas.

  Med Godmorgon, världen! är jag otroligt tacksam över att redaktionen lägger ned tid på att skapa individuella titlar och avsnittsbilder, så att det blir lite enklare att minnas om det är ett avsnitt jag redan har hört! Det var inte länge sedan deras bilder och rubriker såg ut så här (saxat från hemsidan):  Vi spar datum-förslaget, för om vi vidareutvecklar Sonos-appen framöver (vilket jag personligen hoppas - men jag fattar inte de besluten), så är det en enkel förbättring som skulle göra stor nytta!

  Tack för att ni vill hjälpa oss att bli bättre.

  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.