Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Ny telefon - önskar kunna få med mig mina sparade program.

Jag skulle vilja kunna ladda ner SR play på nytt i en ny telefon, och då ha tillgång till allt jag sparat i appen i den gamla telefonen. 
Går det?
Av olika anledningar kan jag inte använda gamla säkerhetskopior.

Kommentarer

 • Hej Maria!
  Ursäkta det sena svaret!
  det beror lite på hur du lagrat ljuden. Men ligger allt på telefonens minne så blir det nog dessvärre svårt.
  Jesper Webbmaster
 • Har nyss bytt telefon och använder även en telefon i arbetet. Ett liknande önskemål är att kunna ha samma sparade favoriter på alla enheter.
  Jonatan Forsberg
 • Hej Jonatan!
  Jag förstår behovet och det är en bra synpunkt på appen. Det skulle kräva något slags inlogg i appen och kanske även på webben och det är inget som jag hört att vi planerar dessvärre. Jag framför ditt förslag till utvecklarna!
  Jesper Webbmaster
 • Jag håller med! Jag byter telefon titt-som-tätt och måste lägga ner en hel del tid på att "få det som det var"med favoriter och hur min profil skapats med förslag o dyl. samt att lyssnade program blir åter markerade som "olyssnade"
  Erik
 • Tack!

  Jag för vidare din beskrivning av problemet till app-teamet, så att de tänker på att det finns relativt många lyssnare som av olika skäl behöver byta telefon ofta, och att det skulle vara önskvärt att kunna spara/exportera en del personliga inställningar och historik.
  Annika Webbmaster

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.