Till senaste kommentaren

När sker tapetsering vid inflyttning?

Hej,
Om man har beställt tapetsering som ny hyresgäst, kommer det vara gjort innan du får tillträde till lägenheten eller sker detta medans du bor där?

Kommentarer

 • Hej!
  Tapetseringen görs under din kontraktstid. Så det blir efter att du fått tillträde.
  Eva-Lisa Kommunikatör
 • Hur lång tid tar tapetseringen och börjas det göras det direkt när man flyttar in? Det är svårt att leva i renovering när man har småbarn nämligen och inte har möjlighet att bo kvar på det gamla stället någon vecka.
 • Ja, det förstår jag. Om den tidigare hyresgästen flyttar innan aktuellt månadsskifte så kan vi gå in på hens kontraktstid om du ordnar ett renoveringsgodkännande.

  Ju tidigare beställningen görs ju större är chansen att vi kan ordna renoveringen i början av din kontraktstid. Hur långt innan som krävs är svårt att svara på eftersom det beror på hur många andra beställningar som inkommit. Generellt sett tar det 6-8 veckor innan vi påbörjar arbetet.

  Hur lång tid det tar att tapetsera beror på hur stort utrymme som ska tapetseras. Om du redan gjort beställningen så kan du ringa till Thomas Liljebo för att se förutsättningarna för dig. Han har telefonnummer: 0500-47 74 18

  Hoppas att du kommer trivas i din nya lägenhet!
  Eva-Lisa Kommunikatör

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.