Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Köpoäng och intresseanmälan

Om jag anmäler intresse för en lägenhet, kommer på visning men inser sen att lägenheten inte uppfyller mina krav. Jag blir erbjuden lägenheten men tackar nej, vad händer med mina köpoäng?

Kommentarer

 • Hej Rebecca!
  Tackar du nej till en lägenhet du blivit erbjuden händer inget med dina köpoäng. Sker det däremot flera gånger att du varken svarar ja eller nej på erbjudanden så får du en tidsbegränsad spärr, vilket gör att du inte längre kan anmäla intresse för lägenheter på hemsidan.
  Lizette Vikarierande kommunikatör
 • Kan jag anmäla intresse på studentlägenheter utan att vara antagen till högskolan i Skövde än?
 • Hej Amanda!

  Du kan stå i vår bostadskö till studentlägenheter utan att vara antagen. Det finns ingen fysisk spärr för dig att anmäla intresse på ett objekt om du inte är antagen, men när du får ett erbjudande förväntas du svara inom några dagar och kan inte då vänta in ett antagningsbesked. Så svaret är att vi vill att du ska vara antagen vid Högskolan i Skövde när du anmäler intresse på en studentlägenhet.
  Eva-Lisa Kommunikatör
 • Om man blir antagen till Skövde högskola, hur stor chans har man att få en bostad? Jag blev reserv och nr 3 i ena listan, så jag är ganska desperat
 • Hej Jenny!

  Vi kan tyvärr aldrig säga hur stor sannolikheten är för att få erbjudande om en av våra lägenheter, eftersom att detta beror på hur många poäng de andra sökandena har.

  Förutom att söka våra studentlägenheter kan du även söka lägenheter och rum hos privata hyresvärdar. På Högskolan i Skövdes hemsida hittar du tips om privata hyresvärdar: https://www.his.se/Utbildning/bra-att-veta/leva-och-bo/Bostad/?id=3286&epslanguage=sv

  Hittar du ingen lägenhet i Skövde så finns det närliggande orter med bra buss- och tågförbindelser, vilket kanske kan vara ett alternativ. Ibland får vi in uppsägningar utav studentlägenheter under terminens gång, så får du inget erbjudande om lägenhet just nu så kan du fortsätta söka de eventuella lägenheter som kommer ut efter terminsstart.

  Lycka till med ditt bostadssökande och framtida studier!
  Lizette Vikarierande kommunikatör
 • Jag har fått meddelande att uppdatera min registrering för att behålla plats i kön. Jag har gjort detta men rutan med meddelandet återkommer ändå. Mina registrerade uppgifter stämmer. Jag önskar kvarstå i kön för bostad.
  Christina Nyberg
 • Hej!

  Du har uppdaterat din intresseanmälan. Om du loggar in på dina "Mina Sidor", kan du under "Min Profil, Intresseanmälningar, Lägenhet" se när din intresseanmälan upphör.

  Skulle meddelanderutan dyka upp igen, kontakta Kundtjänst 0500 - 47 74 00.
  Maria Kundtjänst
 • Jag och sambon söker större lägenhet. Jag är dessvärre spärrad för att söka lägenhet hos er pga tidigare sjukdom som skapat hinder.

  Sambon har för få köpoäng för att söka en lägenhet, kan sambon överta mina köpoäng för att lägga till sina för större chans till en vettig lägenhet?

  Vi är i stort behov av större lägenhet.
  Hyresgäst
 • Hej!

  Bra att du hör av dig till oss så att vi kan ge dig svar på din fråga.

  Dina köpoäng är personliga och kan inte överlämnas till en annan person.
  Här kan du läsa mer om vår uthyrningspolicy och överlåtelse av köpoäng.
  Maria Kundtjänst
 • Ska byta dator, har hört att poängen försvann då den nya datorn kopplades in. Nu har jag fått endel poäng och rädd att missta dessa. Är det så att de kan försvinna om så,.. måste det väl gå att kolla hos er på Skövdebostäder.Vill inte missa någon köplats.
  Alf Johansson
 • Hej!

  Tack för att du hör av dig till oss med din fråga.

  Du behåller dina köpoäng om du byter din dator,
  köpoängen kan bara försvinna om man inte:
  • uppdaterar sin intresseanmälan minst en gång var tolfte månad.
  • om man själv väljer att avregistrera sig via sina Mina sidor.
  Om du vill att vi uppdaterar din intresseanmälan, ring vår Kundtjänst 0500- 47 74 00 eller mejla info@skovdebostader.se
  Jessica Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.