Till senaste kommentaren

Vad händer om jag tackar nej till ett lägenhetserbjudande?

Om jag anmäler intresse för en lägenhet, kommer på visning men inser sen att lägenheten inte uppfyller mina krav. Jag blir erbjuden lägenheten men tackar nej, vad händer med mina köpoäng?

Kommentarer

 • Hej Rebecca!
  Tackar du nej till en lägenhet du blivit erbjuden händer inget med dina köpoäng. Sker det däremot flera gånger att du varken svarar ja eller nej på erbjudanden så får du en tidsbegränsad spärr, vilket gör att du inte längre kan anmäla intresse för lägenheter på hemsidan.
 • Jag har fått meddelande att uppdatera min registrering för att behålla plats i kön. Jag har gjort detta men rutan med meddelandet återkommer ändå. Mina registrerade uppgifter stämmer. Jag önskar kvarstå i kön för bostad.
 • Hej!

  Du har uppdaterat din intresseanmälan. Om du loggar in på dina "Mina Sidor", kan du under "Min Profil, Intresseanmälningar, Lägenhet" se när din intresseanmälan upphör.

  Skulle meddelanderutan dyka upp igen, kontakta Kundtjänst 0500 - 47 74 00.
  Maria Kundtjänst
 • Jag och sambon söker större lägenhet. Jag är dessvärre spärrad för att söka lägenhet hos er pga tidigare sjukdom som skapat hinder.

  Sambon har för få köpoäng för att söka en lägenhet, kan sambon överta mina köpoäng för att lägga till sina för större chans till en vettig lägenhet?

  Vi är i stort behov av större lägenhet.
 • Hej!

  Bra att du hör av dig till oss så att vi kan ge dig svar på din fråga.

  Dina köpoäng är personliga och kan inte överlämnas till en annan person.
  Här kan du läsa mer om vår uthyrningspolicy och överlåtelse av köpoäng.
  Maria Kundtjänst

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.