Hyra garage/P-plats?

Hej! får jag man hyra garage eller P-plats av Lulebo fast man inte bor i Lulebos hyreslägenheter? Jag står parkeringskö sen långt tillbaka men bor inte i era lägenheter.

Kommentarer

 • Hej Agneta!

  Uthyrning av bilplatser och förråd sker baserat på köpoäng och i första hand till Lulebos hyresgäster i det aktuella bostadsområdet. På vår webbplats finns ytterligare information, klicka här för att besöka webbsidan.
  Lulebo
 • Hej! mitt namn är medhanyi. Jag är lulebo. Jag vill hyra parkering plats.
 • Hej Medhanyi!

  På vår webbplats visas lediga bilplatser, klicka här.

  Har du frågor gällande bilplatser är du välkommen att kontakta vårt Kundcenter på tel. 0920-23 67 30.
  Lulebo
 • Hej,
  Jag behöver en parkeringsplats, jag bor på lävägen, Björkskatan
  Det finns flera som uppbyggt men de är inte tillgängliga just nu,
  Kan jag registrera migatt jag kan få en av de

  /Aws
  Aws
 • Hej AWS,

  Lulebos lediga bilplatser förmedlas via vår hemsida. Alla är välkomna att ta del av vilka bilplatser som är lediga, men för att anmäla intresse för lediga objekt måste du vara registrerad i bilplats- och förrådskön som är en del av tjänsten Mina sidor. När du står i kön kan du välja att prenumerera på information när objekt på adresser som du är intresserad av blir lediga. När det dyker upp en ledig plats som du är intresserad av får du ett mail med en länk till sidan där du gör din intresseanmälan. Uthyrning av bilplatser och förråd sker baserat på köpoäng och i första hand till Lulebos hyresgäster i det aktuella bostadsområdet. På vår webbplats finns ytterligare information, klicka här för att besöka webbsidan.

  Många hälsningar från oss på Lulebo
  Eva Marknadschef

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.