Till senaste kommentaren

Jag vill inte få utskick från er, hur gör jag?

Jag får brev, e-post eller samtal från er, hur tackar jag nej till det och stryks från er lista?
Läkare Utan Gränser Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • För att stoppa utskick från oss går det att bra att maila till oss på givarservice@lakareutangranser.se eller ringa oss på 010-199 33 00.

  Våra öppettider är följande:

  Måndag–torsdag
  09:15-12:00
  13:15-17:00

  Fredag
  09:15-12:00
  13:15-16:00

  Vänliga hälsningar,
  Mimi Givarservice
 • Hej det gäller min mamma Britt-Mari Lundström. Snälla avsluta utskick till henne. Hon har så låg pension att hon hellre svälter själv för att kunna skicka lite pengar till er,
  Snälla plocka bort henne från er lista

  Med vänlig hälsning
  Helen Winnberg

  Helen Winnberg
 • Hej Helen,

  Tack för ditt meddelande och vi ber så mycket om ursäkt! Det är absolut inte meningen att våra insamlingsbrev ska gå till avlidna personer!

  Det brev Britt-Mari har fått är en del av en kampanj som vi har för tillfället för att värva nya givare till vårt viktiga arbete att rädda liv och lindra nöd. Britt-Mari har inte varit givare hos oss och finns inte med i vårt register.

  Adressen har vi fått från en adresskälla (MIA: 0851901360) och på inbetalningskortet hittar du kontaktuppgifter till den. Det är alltså här Britt-Maris namn och adress är registrerad och dit kan du höra av dig för att stoppa eventuella andra utskick som kommer från den adresskällan.

  Du ska ha ett stort tack för hjälpen.

  Vänliga hälsningar,
  Marcus Givarservice

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Vi sparar de uppgifter du registrerat här för administration av din gåva samt för att kunna kontakta dig med aktuell information från oss. Läs gärna mer i vår integritetspolicy! https://www.lakareutangranser.se/var-integritetspolicy