Till senaste kommentaren

Har ni behov av psykiatrisk kompetens/erfarenhet?

Hej, jag har länge funderat och drömt om att få åka och jobba för/med er. Förstår när jag läser om rekrytering att ni främst letar efter sjuksköterskor med anestesi/operations/barnmorskekompetens. Jag är legitimerad sjuksköterska sedan snart 6 år tillbaka, numera psykiatrispecialiserad och har de senaste åren arbetat inom psykiatrin. De akuta situationer som uppstår inom mitt område är därför oftast av psykiatrisk karaktär, så har tyvärr inte så mycket erfarenhet av somatiskt kritiska situationer. Kan det ändå finnas behov av "en sådan som mig" på något av era uppdrag?

Kommentarer

 • Hej Sanna,

  Tack för din fråga!
  Erfarenhet som sjuksköterska inom psykiatri är något som är väldigt värdefullt för arbetet i fält. Däremot finns det i fält inte specifika positioner för sjuksköterskor inom psykiatri. Det krävs därför att du i tillägg till din erfarenhet inom psykiatri även har minst två års erfarenhet inom somatisk vård och att denna erfarenhet inte ligger alltför långt bak i tiden.  

  Hoppas detta gav svar på din fråga!

  Vänliga hälsningar,
  Tilde

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.

Vi sparar de uppgifter du registrerat här för administration av din gåva samt för att kunna kontakta dig med aktuell information från oss. Läs gärna mer i vår integritetspolicy! https://www.lakareutangranser.se/var-integritetspolicy