Vad är det för skillnad på Kungsörnens Grahamsmjöl och fullkornsvetemjöl?
Ett fullkornsmjöl blir malt av hela vetekornet. Kärnvetemjöl Fullkorn är en blandning av siktat kärnvetemjöl och 25% finmalt fullkornsmjöl. Grahamsmjölet innehåller däremot 100% fullkornsmjöl, vilket gör detta mjöl grövre. Det innebär att vill du få en lite luftigare bröd, kan det behöva blandas med ett annat mjöl.
Men läs gärna mer om Grahamsmjöl i nedan länk:
Grahamsmjöl och om Kärnvetemjöl Fullkorn i denna länk: Kärnvetemjöl Fullkorn
Men läs gärna mer om Grahamsmjöl i nedan länk:
Grahamsmjöl och om Kärnvetemjöl Fullkorn i denna länk: Kärnvetemjöl Fullkorn
Följ inlägget
0
följare
Borttagen kommentar